Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a topiczka

sie wkopalam. zalozylam sobie konto na sympatii, bez zdjecia

Polecane posty

Gość a topiczka

chcialam popatrzec na facetow, zbadac teren. z ciekawosci zalozylam sobie konto. jednak poznalam tam kogos fajnego, jestesmy z jednego miasta... on zaczal mowic o spotkaniu, ja tez bym chciala... ale ja jestem alergikiem (atopowie zapalenie skory) i akurat mam wysypke na brodzie i na rekach. wizyte u lekarza mam za 10dni,na razie nie moge mu sie tak pokazac. odpuscic mam? przekladac spotkanie? wykrecac sie ? moze zawiesze konto i tyle? czy ja w ogole zasluguje na milosc?:(

Gość annadominika
oczywiscie ze zaslugujesz na milosc! co to w ogole za pytanie, wszyscy na nią zaslugujemy. moze mu wytlumasz po prostu, ze od czasu do czasu zdarza Ci sie dostac malej wysypki i ze woloalabys zeby nie widzial Cie po raz pierwszy w tak niekomfortowej sytuacji. jak jest madry i jesli zalezy mu na czyms wiecej niz na twoim wygladzie to poczeka, a jesli nie - jego strata. próżnych facetow nie potrzebujemy! powodzenia ;)

moja przyjaciolka ma atopowe zapalenie skory. Wspolczuje Ci. Ale nie lam sie. Oczywiscie, ze zaslugujesz:) zrob jak CI wygodniej, ja bym powiedziala prawde.

Gość maciarewicz2010
Jak nie widział zdjęcia a proponuje spotkanie to jakiś sex-napaleniec albo naiwny. Po spotkaniu i zobaczeniu cię na żywo więcej nie napisze, wiem co mówię bo mam wieloletnie doświadczenie na sympatii i nigdy nie umówiłbym się z taką bez zdjęcia, to zawsze są jakieś potwory, to się okazywało wiele razy, po kilku prośbach o zdjęcie na priv... :/