Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24335

podoba mi się chłopak i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość ona24335

Poznałam takiego chłopaka. Ma 23 lata. Ciemnej karnacji, dobrze zbudowany brunecik. jednym słowem ciacho. Na początku nie próbowałam nic robić w tym kierunku bo myślałam, ze jest to typ krętacza który miał dużo dziewczyn. Ale dowiedziałam się, że miał w życiu tylko jedną dziewczynę i nie chodził na imprezki bo wolał ten czas spędzić na siłowni i przed książkami. Dodam jeszcze, że studiuje i jest lektorem w kilku szkołach językowych. Nie dowiedziałam się tego od niego ale od jego znajomych bo on jest bardzo niedostępny i z tego co mi mówili jego znajomi to on pierwszego kroku nie zrobi bo jest zbyt nieśmiały. Ja mam zasadę, że to facet powinien dać pierwszy krok a nie kobieta. Ale z drugiej strony nie chcę przez to stracić poznania fajnego faceta. Co byście zrobiły na moim miejscu?? Dać pierwszy krok czy nie?? Boję się, że może pomyśleć, że się narzucam

Gość Polac
Nie rób nic absolutnie :) Będziesz się zastanawiać jeszcze dwa lata i będzie git :)

Gość zagubiona21---
Zagadaj do niego pierwsza;p bo inaczej jak on jest neismialy to sie nie poznacie pozdro;p