Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkal3n

Złote Piaski w Bułgarii

Polecane posty

Gość szkal3n

Hej, znajomi namawiają mnie na wyjazd do Złotych Piasków w Bułgarii. ja nigdy w tym kraju nie byłam i nie wiem czego się spodziewać? Jak tam jest? Czysto, przyjemnie? Konkretnie mamy jechać do hotelu "Luna", oglądałam go na stronie alfastaru ( bo z tym biurem) i szczerze to pięknie wygląda...

Gość junnoonna
Bułgaria jest wspaniała! Przepiękne, szerokie plaże, do tego nie jest drogo. Fajne knajpki, można i odpocząć i poszaleć. Ogólnie bardzo polecam. A Alfa Star to dobre biuro. Byłam już z nimi. Wszystko zgrabnie przebiega.

Gość szkal3n
a gdzie z nimi byłaś? Faktycznie hotele są takie jak na zdjęciach? No i jak się spisują rezydenci? Z tego co ja słyszałam, to się dobrze opiekują turystami, jak było w Twoim wypadku? No i jeszcze jedno pytanie o wycieczki - czy wszystkie są organizowane?

Gość hynia
Byłam raz w tym miejscu i bardzo mi się podobało. Świetne miejsce na spędzenie wolnego czasu. Pojechałam tam za naprawdę nieduże pieniądze i wydaje mi się, że jeszcze nie raz tam wrócę. Co do biura to alfy jeszcze nie znam, ale jestem na etapie oglądania katalogów (szukam wycieczki na sierpień) i muszę przyznać, że mają naprawdę ciekawe oferty.

Gość okruszka_78
Mmm :) Spędziłam tam jedne z fajniejszych wakacji. Ale pojechaliśmy tam ze znajomymi na własną rękę. Teraz jestem już mądrzejsza i zawsze latam z biurem. Nie ma to jak rezydent, który wszystko załatwi, ubezpieczenie, gwarancja. No i jakaś tam zawsze pewność, że jest się z kimś kto za ciebie w jakimś sensie odpowiada.

mnóstwo jest fajnych biur podróży teraz, warto się porozglądać

Gość kasinka nowa
Biur jest całe mnóstwo, ale nie wszystkie są godne zaufania. Jakiś czas temu byłam z takim jednym biurem i zamiast wakacji miałam 2 tygodnie użerania się. Natomiast w lipcu poleciałam już z takim bardziej "renomowanym", właśnie z alfastarem i wszystko było w jak najlepszym porządku. Zapłaciłam i dostałam dokładnie to co chciałam, to co było w ofercie. Co do Złotych Piasków to byłam i miejsce bardzo polecam na słoneczny wypoczynek, nigdzie sie chyba tak dobrze nie bawiłam jak w Bułgarii.