Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapchana rynna

jakaś firma zajmująca się rynnami w Poznaniu - pilne!!

Polecane posty

Gość Zapchana rynna

Słuchajcie mam poważny problem!! :( Wczoraj chyba zamarzła mi rynna w ziemii i cała woda z dachu zamiast schodzić do deszczówki wycieka mi z takiej malutkiej studzieneczki zaraz przy rynnie :( Otworzyłam tą pokrywkę i wsypałam tam kreta, ale to nic nie dało, woda stoi i wycieka dalej :( Powiedziano mi że powinnam zadzwonić do firmy specjalizującej się rynnami, oni przyjadą i coś z tym zrobią, ale ja nikogo takiego nie znam? Jestem z Poznania!! Słyszałam natomiast o firmie RYNNEX, ale nie wiem czy oni też naprawiają stare rynny czy tylko montują nowe PCV? Błagam, pomóżcie!! :(

Gość 2213
Firma : PrzepchajRura zgłasza swój stan do gotowości . przeczyścimy rurę Twojego domu jak i żony . numer pan chce ? ;]

Gość Zapchana rynna
Ja nie pan, ja kobieta, bardzo proszę dajcie numer!! Ja dzwoniłam na pogotowie wodociągowe i przyjechali w dodatku zakręcili mi wodę do budynku bo myśleli że to rura od wody pękła. Niestety to nie rura wodna tylko zapchana deszczówka i teraz niedość że mi woda leci z rynny to jeszcze mam zakręconą wodę w budynku... co robić? :( P.S. W studzienkach kanalizacyjnych stwierdzili że nie ma awarii, a deszczówką to oni się nie zajmują

Gość 2213
mrozy puszczą to bedzie ok