Olcia33wawa 0 Napisano Marzec 8, 2010 Hej Dzis moj 1 dzien DC :) Mam 33 lata 175 cm.. 73 kg na starcie :( Jestescie moja motywacja...az milo poczytac... ...mam nadzieje..ze dam rade :) Dzis zjadlam 1 sniadanie-owsianka cynamon+jablko 2 sniadanie-serek wiejski light + garsc kielkow obiad-zupa rosol z grzybami kolacja-koktajl czekolada z pomarancza plus...chwila slabosci :(... 100g bialego chudego sera+lyzka mleka 0,5% +polowa czerwonej papryki(w kosteczke)+ 1 zabek czosnku... ..myslicie ze bardzo przegielam?? :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olcia33wawa 0 Napisano Marzec 9, 2010 Hej Cos cicho tutaj :( ...poki co daje rade... ...bedzie trodno... ale bede probowac.. Moje posilki: sniadanie - owsianka cj 2 sniadanie - serek wiejski light + kielki obiad - zupa grzybowa(oczywiscie z torebki) kolacja - koktajl tofii+orzech zielona herbata...woda nie gazowana :) ..mam nadzieje..ze nie dostane napadu glodu ;) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koci usmiech 0 Napisano Maj 5, 2010 Ja dzis zaczelam... Brak sniadania :( + chuda piers z kurczaka+ pol ogurasa + choc mint CD :) nie za duzo wody bo okolo litra... 4 lata temu schudlam 20 kilo... ale bylam laska :D niestety po skonczeniu nie bardzo patrzylam co szamam i wrocilo to samo :D a ze znow sie nie czuje dobrze w swoim cielsku zaczelam znow to samo... 79 - 165 cm... bylo 58 :( trzymajcie kciuki zebym jakos przetrwala pierwszy tydzien, na szczescie mam wsparcie rowniez odchudzajacego sie ukochanego + oboje chodzimy na silownie 4 razy w tyg :D POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach