Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derer

skad wziąc 4 tys ?

Polecane posty

Gość derer

witam mam taki problem musze splacic w ciagu paru dni 4 tys skad wziac taka sume jezeli nie pracuje i nikt nie kwapi sie pozyczyc ?

Gość ciągle zmęczona
ciężka sprawa. pożyczyć z providenta :o no chyba, ze to jemu masz właśnie oddać

Gość artus.
Spróbuj coś sprzedać, zastawić, a jak się ma długi to trzeba tyrać lub kraść..:D

Gość szukam głuuuupka
JA TEŻ BYM CHCIAŁĄ 4 tyś:( na nową lustrzankę. ale nikt mi kredytu nie da, bo nie pracuje:( bueee

Moze to Wam pomoze? : Gotówkowe pożyczki społecznościowe online. Pożyczasz gotówkę na dowolny cel lub zarabiasz inwestując w aukcje pożyczek. Oprocentowane od 1% do 20%, kwota pożyczki od 500 zł do 25 000 zł. Zero wymaganych dokumentów by wziąć pożyczkę. Pożyczkobiorca z polecenia dostaje 10 zł na start wchodząc z tego linku: https://kokos.pl/?ppk=4b13e4514064e

Gość bron borze provident
a pozniej bedziesz musiala oddac 8 tys zl ;/

Kiedys skorzystałem. Firma uczciwa i istnieje kilka lat juz wiec pewna. Coraz wiecej takich portali a ten chyba w polsce najstarszy.

Gość szukam głuuuupka
20 %??? HAHAHA NIGDY W ZYCIU

Umiesz czytać? Do 20procent. Mozesz sobie ustalić sam 1 procent ale malo chętnych znajdziesz by ci pożyczyli logiczne? 10procent to juz jest uczciwe a wielu ustala sobie największą by szybko dostać i im sie udaje. Procent i raty ustalasz sam. I czekasz na chętnych.

Gość ulaaas
Może wejdź sobie na stronę Pożyczkolandii – www.pozyczkolandia.pl . Oni najlepiej obsługują transakcje społecznościowe jeśli chodzi o pożyczki. Weryfikują ludzi, co jest ważne zarówno z punktu widzenia pożyczkodawcy i biorcy.

Gość ererss
Ja to bym zdecydowanie polecał się skontaktować z doradcami bankowymi. Oni mają rozeznanie w temacie, znają rynek, wiedzą gdzie, co i za ile ;> Mnie w przypadku kredytu firmowego z dofinansowanie z UE pomogli specjaliści z firmy Kredyty To Tu - www.kredytytotu.pl . Pełen profesjonalizm, rzetelne i uczciwe podejście. 20 lat doświadczenia w branży, więc nie jest to jakaś ekipa z pierwszej, lepszej łapanki. Hej!