Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

warta.

Polecane posty

Gość musi sie biedna odnalezc
w tym wszystkim:D

zalosna to ty jestes bo nawet swoich spraw nie umiesz zalatwic sama ,porada na kafe dobre na wszystko ....przynajmniej zainteresujesz kogos swoja osoba na chwile swoja zyciowa tragedia:D

tak tak pierdol,niety zawsze chodzi usmiechniety:D:D

Jeśli była policja to wypłata odszkodowania może się przeciągnąć przez to, że policja musi przysłąć do warty tzw. notatkę z miejsca kolizji. I z tym jest straszny problem. Policja nie chce tego przysłać, albo przysyła po np. 30 dniach od wypadku. Wtedy klienci mają pretensję o to, że nie dostali pieniędzy, ale nie rozumieją, że to przez brak info od policji. I koło się zamyka. Także uzbrój się w cierpliwość. PS. nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale najgorsza pod tym względem jest policja z Warszawy. Oni przysyłają jakieś info po ok. 2 miesiącach.

Gość Ale matoły....
wróćcie na poprzednią stronę i przeczytajcie jeszcze raz ze zrozumieniem. Ostra jest poszkodowana i nie o swojego ubezpieczyciela czeka na odszkodowanie...józki jedne :P

pomarańczo szkoda słów na takich ludzi :D Parasolka z tą notatką też było wesolo. Facet z warty powiedzial,że żeby bylo szybciej mogę iść sama na komendę i poprosić o notatkę. poszłam, ale nie dostałam (ochrona danych osobowych) . Z tego co wiem Warta już dostała tą notatkę.

to co ze jest poszkodowana ojojoj jakie lamenty to jaki ona ma problem...niech siedzi na dupie i czeka nic i tak sama nie zaltwi bo jak widac umie ale tylko na kafe zaistniec

no masz racje szkoda slow ,nastepnym razem jeszcze kalednarzyk intymy swoj prowadz na kafe bo to sprawa narodowa ło Jezu stluczke miala....moze w tvn bedzie o tym ...no ludzie

Parasolka z tą notatką też było wesolo. Facet z warty powiedzial,że żeby bylo szybciej mogę iść sama na komendę i poprosić o notatkę. poszłam, ale nie dostałam no prostej sprway zalatwic nie umiesz:D ale to nie to samo co kilkac posciki na kafe

Gość faktycznie ostraD...
....miala stluczke i lamenty tu sieje na kafe och och ....

Gość jednego nie czaje
ty ostra ty sie chwalisz czy zalisz ,masz przyjaciol w realu(watpie) nie masz z kim pogadac ,calym twoim zyciem jest kafe ze o wszystkim tu meldujesz aha nie napisalas czy dzis juz sikalas:O