Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amarantowy

szukam dobrego ginekologa w gdańsku na książeczkę!!!!!!

Polecane posty

Gość gosijka
Slyszalam, ze ten Zinkiewicz jest dobry, ja polecam osobiscie dr. Gawla z przychodni na Kolobrzeskiej :)

Gość malutka872
polecam zinkiewicza z jagiellonskiej sama do niego chodze.... chociaz czesto wizyty sa odwolane zdarzylo mi sie to juz 2razy a jestem kobieta ciezarna

dzięki ja chcę właśnie umówić się na pierwsze usg w ciąży zeby sprawdzić wszystko....ale chodziłam do tej pory prywatnie ale w ciązy czesto się chodzi i wszystko płtne nie wiem czy dam radę z kasą... a jegielońska to przymorze?

Gość malutka872
u niego w gabinecie jest tylko łóżko.... też sie zdziwilam ... bada cie i ewentualnie sprawdza tetno dziecka i to wszystko.... a usg robi sie na parterze i robila mi usg jakas mloda dziewczyna... nie on... ja mam 2 ginekologow jednego prywatnego tylko dlatego ze jestem na l4 i zienkiewicz czasami odwolywal wizyty a mialabym problemy ze zwolnieniem ...

Gość malutka872
jak chcesz to moge podac ci nr do poloznej i umowia cie do zinkiewicza

to na Przymorzu. Usg w gabinecie nie ma, tylko umawiasz się na dole w przychodni. Kolejki olbrzymie zarówno do niego jak i na usg. Mi nigdy wizyty nie odwołał. A na usg chodziłam prywatnie.

Gość gosijka
to jest na Przymorzu na ul. Jagiellonskiej :) ja chodzilam zawsze prywatnie na usg, raz tylko dostalam skierowanie na usg, wiec poszlam, bo za darmo :) no i wlasnie dr. Zinkiewicz robil mi na Jagiellonskiej :) w sumie nie powiem zebym byla zadowolona, bo wczesniej mi pokazywali wszystko a Zinkiewicz tylko cos mruczal pod nosem, troche sie przerazilamw pewnym momencie jak zaczal sapac, myslalam, ze z dzieckiem cos nie tak, ale bylo ok :) ogolnie bardzo mily lekarz:)

to przymorze to trochę daleko dla mnie ja mieszkam 50 km od gdańska i tu pracuje u mnie nie ma gina na wiosce i żeby tak daleko jeździć to nie wiem czy bedę zdanrzać.... kurdę chyba będzie ciężko na tą książeczkę co w invicta też wszystko zawalone...