Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukusia90

moj chlopak!

Polecane posty

Gość kukusia90

wczoraj bylam na imprezie z kolezankami na horny night byl konkurs by pary dziewczyn tanczyly na scenie. poszlam z kumpela i zaczelysmy taniec. byl to erotyczny taniec dziewczyn(taka regula konkursu) moja kolezanka pokaala cycki a ja ja macalam, wygralysmy flaszke :) teraz facet sie do mnie nie odzywa.... przeciez nie zrobilam nic zlego a do tego wygralam dla niego flaszke ;p bezsens

Gość huhuha
glupi chlopak, ja bym sie cieszyl

Gość benek000000008
fajnie ze jestes odwazna a nie smiala , pewnie chlopak zazdrosny ze inni sie gapili z wywieszonymi jezorami :D

:o Zwykłe kurrewskie zachowanie. Tak jakbyś mówiła - daj flaszke, pokaże ci cycki. Pretensje w pełni uzasadnione 🖐️

Gość kukusia90
nie zdradzilam go tylko sie dobrze bawilam na imprezie i do tego flache wygralam :) a on zazdrosny i zly na mnie :(

Gość kukusia90
co za baba z ciebie ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem?? nie rozebralam sie!! bylam w ciuchach!! tylko tanczylam idiotko

ale taniec był EROTYCZNY, były jakieś macanki, pewnie tłum samców wpatrywał się w Ciebie i dlatego Twój chłopak jest zazdrosny :o

Zrobilas z siebie widowisko. Tańczyłas taniec ktory sie mu kojarzy wiec sie poczuł nie za bardzo. Jakby on w tańcu przy wszystkich kolegę za malego łapał to nie wstyd by ci bylo? Toż to tylko zabawa? Ma prawo miec inne podejście. Nie kazdy musi byc tak luźny jak np ty. Jakby wszyscy byli tacy sami to wiesz...

Gość asiiiasi
nie dziwie sie chłopakowi.Mój by się tez nie odzywał taniec erotyczny? jesl lubisz takie zabawy to moglas mu to wczesniej powiedziec a nie chlopak musiał patrzec na to jak inni kolesie sie gapia na ciebie i ślinią.

ale najlepszy jest argument, że przecież flachę wygrała, więc o co on się czepia :D Następnym razem daj doopy komuś za flache, chłopak też nie powinien mieć pretensji, bo przecież masz flaszkę :D

Ciesz sie ze nie powiedział ze zachowałas sie jak kur... Bo tacy tez bywają ale skoro coraz czesciej kobiety odchodzą do kobiet to moze poczuł sie zazdrosny ;)

Gość kukusia90
on tego nie widzial bo go ze mna nie bylo. gdyby on sobie potanczyl z kolega to bym sie smiala i mu dopingowala ;p taniec z kolezanka dla tzw. "beki" przestepstwo

Moj chlopak tak samo by zareagowal! I co z tego ze ta flaszke wygralas? Mi samej byloby glupio wyhodzic na scene i odstawiac takie cyrki przy obcych facetach! Nie dziwie sie temu chlopakowi!

Gość bertuss
to wypij sobie teraz ta flaszke i daj chlopakowi spokój bo widocznie nie chce miec dziewczyny która sie pręży dla innych facetów. żal;/

Gość kukusia90
jakie snoby , nie jestem dziwka ani latwa panienka mam chlopaka juz od paru lat i nigdy go ie zdradzilam. faceci moga sobie chodzic na striptiz i ogladac panienki wsadzajac kase za majteczki a tu normalny czlowiek ktory potanczyl z kolezanka jest degeneruchem?? co a ludzie.....

Gość bertuss
skoro sie porównujesz do striptizerki to to mówi samo za siebie.

Gość kukusia90
mam 23 lata to byla impreza. nie tylko ja tam tanczylam ale jeszcze 5 innych par dzewcvzyn i nietylko faceci byli przy scenie ale i dziewczyny i kazda sie usmiechala i dopingowala

SKORO NIE WIDZISZ W TYM NIC ZLEGO NIE ZNACZY ZE KAZDY MA TAKIE PODEJSCIE JAK TY! np. twoj chlopak... tak samo mysli jak my:p CZYLI Tez jest jakis nienormalny:D

>>faceci moga sobie chodzic na striptiz i ogladac panienki wsadzajac kase za majteczki Kto powiedział, że może? Masz chłopaka, a publicznie robisz tańce erotyczne za wódke :o to nie jest ani normalne, ani smaczne, ani śmieszne :o żenujące 🖐️

Gość kukusia90
boze......... czy ja sie porownuje do striptizerki?????? chodzi mi o to ze jak facet idzie sobie poogladac striptiz to nie mysli ze tancerka jest dziwka i wywloka. a ja?? ja sie nie rozbieralam, nie bylam na zadnym striptizie, tanczylam w dzinsach i bluzce!!!

>>chodzi mi o to ze jak facet idzie sobie poogladac striptiz to nie mysli ze tancerka jest dzi**a i wywloka. własnie tak o niej myśli. Mówie to jako facet.

Gość kukusia90
dodam ze nie zrobilam tego za wodke !!!! nawet nie wiedzialam ze bedzie jakas nagroda!!! pisalam juz ile mam lat

"jak facet idzie sobie poogladac striptiz to nie mysli ze tancerka jest dzi**a i wywloka" A tego to akurat nie wiesz :D:D:D tańczyłaś w bluzce, ale macałaś dziewuchę po cycach, do tego za wódkę, kiedy patrzyła na was sala ludzi :O Czy ty jesteś jakaś ograniczona czy jak?

23 lata :O o maj gat :O Myślałam, że tak zachowuja się tylko głupiutkie nastolatki albo niewyżyte 30-stki i trochę (bez obrazy oczywiście) :O

Gość asghjkk
skoro jesteście ze soba juz pare lat wiec to chyba normalne że nie chce żeby sie inni faceci gapil jak sie wyginasz. jestem tylko ciekawa czy przed swoim chłopakiem tez robisz takie występy bo jesli nie to wcale mu sie nie dziwie

Wogole dziwi mnie ze zamiast wyjsc gdzies z chlopakiem to lazisz po klubach i wyprawiasz takie rzeczy! A faceci ktorzy to ogladali liczyli napewno ze bedzie cos wiecej i dlatego dopingowali:p

Gość kukusia90
to ze weszlam na scene z kolezanka bylam normalnie ubrana, w dzinsy i bluzke, tanczylam z kumpela nikt mnie inny nie dotykal ani nic to znaczy ze moje zachowanie bylo lekkich obyczajow? gadalam wlasnie z chlopakiem, nie jest zly ze to zrobilam, tylko ma pretensje ze do niego nic nie pisalam jak bylam w klubie.