Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukusia90

moj chlopak!

Polecane posty

No a jak nazwać inaczej twoje zachowanie ? "byl to erotyczny taniec dziewczyn(taka regula konkursu) moja kolezanka pokaala cycki a ja ja macalam,"

Gość kukusia90
moj facet wczoraj byl na innej imprezie a ja na innej. ile razy mam pisac ze nie zrobilam tego za wodke?? nie wiedzialam nawet ze bedzie nagroda. a co do tego to chcialam przyjaciolce humor poprawic bo miala dola i sama mnie wyciagnela

Gość kukusia90
lekkich obyczajow moze bys panienka ktora jest latwa i co noc ma innego albo taka tirowka badz inne prostytuujace sie kobiety

Gość kundzia86
Po co odpisujecie? Przeicież śmierdzi prowokacją na kilometr

wszystko zalezy od tego jakie kto ma do tego podejscie! Mi osobiscie sie to nie podoba, ale jak widac autorce nie przeszkadza jaka opinie sobie wyrabia! Takze ok:)

Gość kukusia90
w zyciu nie zrobilam czegos szalonego a lata leca :) hehe to poszalalam na parkiecie ze zdolowana przyjaciolka, to byl jednorazowy taki wyskok od codziennosci ie jestem jakas paniusia ktora musi byc zawsze w centrum uwagi bo bylam dopiero 1 raz, wiec nie oceniajcie mnie zle

Gość kukusia90
jestem pewna ze czesc z was zrobila w zyciu gorsze rzeczy np. zdradzilo wiec moze wy popatrzcie na siebie? nie jest to prowokacja, jest taki klub w ktorym co wtorek organizuja to. bylam 1 raz w zyciu. odskocznia od codziennosci

Gość bertuss
striptizerka= dz***a niestety ale w 99 % tak jest. wiec moze trzeba bylo zrobic to co twoja kol. skoro ci się to podobalo. i tak gwarantuje ci ze kazdy chlopak juz cię ocenił. i skoro nie zgadzsz sie z pretensjami chlopaka wiec moze powinnas dac sobie spokoj i się zając cxzyms innym i przy tym dochodowym;)

Gość kukusia90
a moze ty sie tym zajmiesz? obcykany/a jestes wiec pewnie masz doswiadczenie, do tego czytac nie potrafisz i nie rozumiesz, zalosne w zyciu bym nie pokazala ciala obcym. nie mam zamiaru juz tego zrobic czyt. wyzej (jednorazowe ubarwienie zyci by moc wspominac na starosc jakim sie bylo glupim) pocieszylam tym kumpele zdolowana, bo ona mnie namowila facet moj nie jest na mnie z tego powodu zly lecz z innego

Gość kukusia90
chelsie nie nie jestes swietoszka ktora nigdy nic zlego w zyciu nie zrobila albo czegos czego w zyciu by babci czy mamie nie powiedziala, takie masz ulozone i proste zycie bez zadnych niecnych uczynkow do ktorych wstyd sie przyznac moze zostan etykiem?

mój chłopak za taki wybryk zostawił by mnie od razu ,nie słuchając zadnych wytłumaczeń. Po drugie nie miałabym za grosz wstydu ,gdybym zrobiła takie 'coś' ;/

Gość kukusia90
to nie bylo macanie nawet.

Gość bertuss
zastanawiam się czy jak tez bedziez zdolowana tak jak twoja kumpela to wtedy się rozbierzez

Gość hghg
czemu z ciebie taka tępa idiotka?? :O straszne dno jak nie rozumiesz dlaczego on sie tak zachowuje :)

Tobie nie wstyd ale facetowi za Ciebie wstyd było i dlatego strzelił focha, nie dziwie mu sie. Ludzie Ci piszą ze źle zrobiłaś a Ty upierasz się że nic złego nie zrobiłaś - to po co zakładasz taki topik jak z góry wierz ze nic sobie do zarzucenia nie masz a wypowiedzi ludzi traktujesz jak atak

Etykiem? mmm... moze:p a skad ty wiesz jaka jestem??? To ty opisujesz swoje wybryk! Nie mam na swoim koncie "zadnych niecnych uczynkow do ktorych wstyd sie przyznac" Za to ty z duma mozesz opowiedziec swoim wnukom jak to macalas po piersiach swoja kolezanke przy ludziach:D:p

Gość kuba-cit
łeeee co za ulożeni ludzie się wypowiadają wstyd to jest kraść te forum i tak zeszło już dawno na dno, sami desperaci tu siedzą nudzący sie w domu. dziewczyna raz poszalała, napisała że było to jednorazowe, była ubrana więc o co kaman? może najlepiej ją zabijcie? sekutnica nie?

Gość A wyobraź sobie że
twój chłopak tańczy z kolegą, kolega wyciąga fujarkę, a twój chłopak się nią bawi, na oczach wielu ludzi. Byłabyś zła czy upokorzona i zawstydzona?

"moja kolezanka pokaala cycki a ja ja macalam" "...to nie było macanie nawet" :-0 Najpierw piszesz,ze jest zły po twoim wybryku w klubie,a teraz,ze nie jest o to zly :-0 Może zastanów sie najpierw do czego dążysz w tej dyskusji a później pisz,bo widać telepie ci sie z lekka w głowie... A co do tematu i zdołowanej koleżanki,to gdybym ja była zdołowana,to nie wpadłabym nawet na pomysł,by pokazywać cycki innym :-0 I mówisz ze to ta ZDOŁOWANA koleżanka wyciągnęła cie na scene,a ty poszłas,zeby ją pocieszyc... Nosz kurwa żal.pl :-0 Nie dziwie się chłopakowi

Gość kuba-cit
moj chlopak nie jest za to na mnie zly ile razy mam pisac by do waszysz mozgow dotarlo? nie macalam jej po cyckach, zle to napisalam.

Autorce troszke sie pomieszalo i juz nie wie jak bylo:p Oj chyba ta wodka byla przeterminowana:D

Gość ojciec Tadzio
nie nazywajmy szamba perfumerią :classic_cool:

Gość bertuss
i jeszcze sie podszywasz pod :kuba-cit bo widzisz ze wszyscy sa przeciwko tobie. dobra jestes;/ znaczy żałosna

Gość bertuss
to wkońcu kukusia90 czy kuba-cit?;)