Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemii1984

MOŻLIWE ZAJŚCIE W CIĄŻĘ???????????????

Polecane posty

Gość noemii1984

stosuje tabletki anty i zawsze dodatkowo gumkę....ale raz mąż "wszedł we mnie" dwa razy bez gumki przed wytryskiem. to było ze dwa miesiące temu. od tej pory miałam dwa okresy, ale to z odstawienia, więc o niczym nie świadczą. jak myślicie?

Gość ja mysle ze jestes
zdrowo jebnieta

Gość noemii1984
ALE JA PYTAM POWAŻNIE, BO NA FORUM PRZECZYTAŁAM , ŻE KRWAWIENIE Z ODSTAWIENIA tabletek występuje zawsze - czy się jest w ciąży czy nie... no i teraz się boję, bo ja nie mogę zajść w ciążę!! mam już dwoje dzieci.

Gość hghg
masz już 2 dzieci i teraz sie o takie rzeczy pytasz?? ;)

Gość nie nie zajdziesz w ciaze i
nie jestes w niej ;)

Gość noemii1984
tamte dzieci były planowane - kochaliśmy sie bez zabezpieczenia...przyznam szczerze, że nie mam doświadczenia z antykoncepcją, bo....może to dla niektórych śmieszne, zaczęłam współżyć dopiero po ślubie...nie zabezpieczałam sie, bo chcieliśmy mieć dziecko. potem gdy mała miała rok postanowiliśmy starać się o drugie, więc zrozumcie mnie...czuje się senna, latam siku - może to przesilenie wiosenne..no albo ciąża....no ale czy wtedy występowałoby krwawienie w 7dniowej przerwie?

nie ok , nie masz doswiadczenia w antykoncepcji , kochana w ciazy nie jestes, choc wiesz my tu nie jestesmy jasnwidzami , ale jesli bierzesz/bralas tabl. plus prezerwatywa to juz mozna mowic prawie o 100% zabezpieczeniu powiem tak : zrob test ciazowy , choc uwazam ze nie jestes, a twoje zmianny moga wynikac rowniez iz tabletki sa zle dobrane ;) pozdrawiam

ahh czyli odstawilas juz tabletki ? cz yjak jesli tak to rowniez moze organizm sie burzy , wczesniej dostarczalas mu hormonow , dlatego terazjestes ospala i czujesz sie jak czujesz , zobacz sobie rowniez na pogode, tez taka jestem bywam, ja stosuje antykoncepcje zadna , mialam stosunek przerwyany przez kilka lat i nie zaszlam w ciaze, teraz dochodzimy do konca(nie chcemy dziecka ale jak bedzie to bedze) tylko wyliczam sobie dni plodne i nie zaszlam w ciaze wiec glowa do gory zrob test , choc dalej uwazam ze nie jestes w ciazy :)

Gość hghg
to nie jest śmieszne, że dopiero po slubie, dla mnie to fajne :D nie masz się czym martwić, ale jak juz w ogole nie chcesz miec dzieci, to lepszym rozwiazaniem jest zastrzyk anty, bierze sie go raz na 3 miesiące i nie musisz pamietac o tabsach ani sie dodatkowo zabezpieczac gumka

albo rowniez wkladka jest dobra dla kobiet ktore nie chca miec wiecej dzieci i ktore rodzily :) trzymaj sie bedzie dobrze zobaczysz :)

Gość noemii1984
ja nadal biorę tabletki - nie odstawiłam. tylko pytam czy krwawienie z odstawienia występuje normalnie, nawet jeśli zajdzie się w ciążę.... no i mogło się zdarzyc, że raz czy dwa nie wzięłam tabletki na czas (rano zamiast wieczorem) a mąż dwa miesiące temu "wszedł we mnie" bez prezerwatywy na moment....

Gość hghg
jesli wtedy kiedy wzieas w iinym czasie tabsa maz sie zabezpieczal prezerwatywa to nikla szansa na ciaze

Gość hghg
nikle szanse jak maz uzywal gumek, a po odstawieniu, jakbys byla w ciazy to byloby to plamienie, ktore jeste mniejsze i krotsze niz okres,wiec sama sobe teraz odpowiedz :)