Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyy123

dni płodne!!!!

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyy123

od zeszłej niedzieli mam dni płodne[plus minus 2 dni] staram sie o dziecko... niestety w niedziele mąż musiał wyjechac do pracy wiec z racji dni płodnych i w piatek i sobote kochalismy sie ile wlezie:) teraz pytanie: jaka szansa że zaszłam?!?! za ile najlepiej zrobic test i czy jest opcja ze pomimo dni płodych wogole nie zaszlam? to było dopiero pierwsze podejscie wiec niekoniecznie zmartwie sie jeżeli sie nie udało ale zawsze jest wieksze prawdopodonienstwo ze sie zajdzie czy nie? pomozcie bo sie nie znam:(

Gość Srata tatat
Jak zajdziesz za pierwszym razem to idz na kolanach do czestochowy.

Gość yyyyyyyyyyyyy123
no w sumie mam niedaleko to moge isc:P ja wiem ze za pierwszym razem to nie jest tak od razu, ale nie brałam wczesniej tabletek, wiec jezeli nie mam zadnych problemów zdrowotnych to nie powinno by chyba problemu???

Gość Srata tatat
Teoretycznie nie, jednak lekarze mowia ze do roku czasu to jest taka srednia statystyczna ;) dopiero po roku szuka sie przyczyny ewentalnej bezplodnosci.

Gość yyyyyyyyyyyyyy123
aha:) no to musze uzbroic sie w cierplwosc:)

Gość anka 1300
Ja zaszłam za I podejściem. Na początku grudnia podjelismy decyzje : dziecko! 11.stycznia zrobilam test i ujrzalam dwie kreski. Termin mam na wrzesień i i obecnie jestem w 11 tygodniu:)

Gość yyyyyyyyyyyyy123
30dni a ostani @ 10 lutego z góry dziekuje:D

Gość po co ci w ogóle to dziecko
tylko kłopot i mąż znajdzie szybko inną

Gość mateczkaaaaa
A ja muszę bardzo uważać, żeby nie zajść w ciążę :-) Jestem b. płodna. Mam 2 dzieci z pierwszych cykli starań :-)

Gość yyyyyyyyyyyyy123
aha,czyli jeżeli od poniedziałku zaczeły sie dni płodne to najlpiej od wtedy zacząc dopiero sie kochac? no w sumie racja, gdzie od piatku plemniki przezyły by do poniedziaku:)

Gość yyyyyyyyyyyyy123
nie mowiac juz nic o środzie:P a wytłumacz mi prosze z łaski swojej jak ty to liczysz?? bo szczerze powiedziawszy ja zawsze wyliczam z kalendarzyka internetowaego bo sama średnio sie na tym znam a widze ze tobie fajnie to wychodzi:)

nie mówiąc o tym że nawet w szczycie płodności szanse na ciążę to 25-40% :)

Gość yyyyyyyyyyyyy123
artefakt: nie jestem zdesperowana, zaczynam dopiero, wiec pytam i prosze o porady:)

Gość yyyyyyyyyyyyy123
bardzo ci dziekuje za szczegółowe wytłumaczenie i profesjonalne podejscie do tematu:)