Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weroniczka81

Euroklinika w Katowicach

Polecane posty

Witam, Planuję wykonać zabieg korekty nosa. Długo szukałam odpowiedniego ośrodka aż w końcu natrafiłam na Euroklinike w Katowicach. Moja koleżanka powiększała sobie tam piersi i jest bardzo zadowolona z rezultatu. Byłam już na pierwszych konsultacjach i dr Wilgus zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Chyba zdecyduje się na tą klinikę. Chciałabym jednak usłyszeć opinie innych osób które wykonały tam jakąś operacje. Jest to mój pierwszy zabieg i trochę się denerwuje :)

Gość Jadwiga1965K
Ja robiłam niedawno liposukcję laserem w EUROKLINICE i jestem bardzo zadowolona z efektu. To mój drugi zabieg, wczesniej robiłam zwyką metodą ale laser jet o niebo lepszy! Szybszy efekt. Ocena kliniki: Bardzo dobra +

Gość Matyldzianka
Rozmawiałam z koleżankami, które robiły operacje plastycze u doktora Wilgusa i są bardzo zadowolone (widziałam pięky efekt na włase oczy!) Słyszałam dużo dobrego na temat tej kliniki i w przyszłym tygodniu po raz drugi wybieram się na konsultacje do doktora Wilgusa. Po pierwszej rozmowie zrobił na mie bardzo dobre wrażenie.

Gość Zzosiaaa
Ja w Euroklinice pomniejszalam sobie biust. Efekt - rewelacyjny!!! Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z rezultatu. Nie masz sie czego obawiac, jestes w dobrych rekach. Doktor Wilgus to najwyzszej klasy specjalista który wie co robi!!!

Dzięki dziewczyny!!! Wasze opinie jak i ponowna konsultacja z dr Wilgusem utwierdziły mnie w przekonaniu że chce to zrobic własnie tam!!! Umówiłam się już nawet za zabieg (za dwa tygodnie). Już nie mogę się doczekać efektu!!!!! :)

Gość lolita1991
Nooooooooooooo, laski ale ten doktor to ekstra gościu, mogłabym być jego córką ale tak jak on mało kto potrafi wyrzeźbić intymną cześć ciała , wiecie co mam na myśli ;;;)

Gość magdalena tetmaj
e tam bez przesady z tą chirurgią waginy - bo o to ci chyba chodzi ? wiele zależy od twojego partnera a nie od dokyora skalpela - ale przyznam ci racje że Wilgus to spox gostek bo nie robi w bambuko aby wydoić od ciebie kaske tylko mówi co i jak i czy sie da zrobić co chcesz - robiłam odsysanko tłuszczu jestem zadowolona

Gość Piotr KRK1974
Polecam Pana doktora Jerzego Wilgusa i katowicką EUROKLINIKE. Jestem bardzo zadowolony z efektów, robiłem lipo brzucha (trochę przez zimę urósł ;) - teraz po zabiegu jest bardzo OK! Panowie po co ładować na siłowni?

Gość Piotr KRK1974
Polecam Pana doktora Jerzego Wilgusa i katowicką EUROKLINIKE. Jestem bardzo zadowolony z efektów, robiłem lipo brzucha (trochę przez zimę urósł ;) - teraz po zabiegu jest bardzo OK! Panowie po co ładować na siłowni?

Gość proszęoopinię
Pani Weroniko (Weroniczka 81). Stoję przed tym samym dylematem, przed ktorym Pani stała 3 lata temu :) Chcę zoperować nos u dr. Wilgusa, i rozpaczliwie szukam opinii na temat efektów. Trafiłam właśnie na założony przez Panią wątek i chętnie się dowiem, czy jest Pani zadowolona, odradza czy poleca. Inne użytkowniczki po korekcji nosa u dr. Wilgusa też proiłabym o opinie. Jeśli to możliwe proszę o kontakt na mail havanka@autograf.pl Z góry dziękuję!!!!

Gość natka44
Witajcie. Ja też szukam dobrego chirurga od nosów, ale o dr Wilgusie słyszałam i czytałam nie najlepsze opinie. Nawet ma proces sądowy o źle wykonanej operacji z jego winy. Czy nie boicie się oddać w jego ręce.

Witam, szukam specjalisty od powiększenia piersi, czy któraś z was miała robione prze dr Wilgusa?