Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra_125

jego eks

Polecane posty

Gość aleksandra_125

Witajcie...mam pewien problem. Od 2 m-cy jestem z chłopakiem, układa nam się bardzo dobrze, jednak czasami odnoszę wrażenie, że on ciągle myśli o byłej (byli ze sobą 5 lat i planowali ślub z tym, że on zerwał zaręczny i rozstał sie z nią). Czuję, że są ze sobą w bliskim kontakcie. powiedziałam mu nawet żeby zastanowił się z kim tak naprawdę chce być. powiedział, że jest ze mną i koniec tematu. to mnie jednak nie uspokoiło :( nie wiem co mam o tym myśleć...czuję że ona ciągle miesza w jego życiu a on tak naprawdę nie potrafi o niej zapomnieć. co zrobić? zapewniał mnie że nie po to z nią zrywał by teraz do niej wracać, ale ja myślę inaczej...:-(

Albo to sprawdź,albo przestań się zadręczać i szukać dziury.Nie widzę innego wyjścia

Czuję, że są ze sobą w bliskim kontakcie. " nie ma to jak mieć wyimaginowane podejrzenia ;) i boczyć sie na kogoś bo akurat tak mi sie zdaje i tak czuje ;) dobre , naprawde dobre

Gość melodia34
Nie zawsze jest tak,że to była miesza..... powiem Ci tak, ja byłam z byłym prawie 5lat, rozstanie w wielkiej kłótni(on zadecydował), teraz po 7mies. wróciliśmy do siebie, on miał w tym czasie kogoś innego ja też, w tym czasie spotykaliśmy się prawie zawsze jak był w mieście(mieszka w innym), oprócz tego esy, telefony, wiem,że ta dziewczyna z którą był, nie miała o tym pojęcia. Ja nie mówię,że tak będzie u Ciebie i nie mowię,że to było fair wobec niej, czy tych chłopaków z którymi ja się spotykałam ale jednak nie jest łatwo po tylu latach razem spędzonych zapomnieć o tej drugiej osobie. Ja wiem,że nigdy nie związałabym się z facetem po takim długim związku. Za duże ryzyko. Musisz wybadać, czy coś jest u nich na rzeczy.

Gość gwoli wyjasnienia...
wroci do niej, zobaczysz