Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla bla_

łydki

Polecane posty

Gość bla bla bla_

nie jestem zadowolona z wyglądu moich łydek, wiem że nie jest wyjątkowo trudno je wyrzezbic, kupiłam stacjonarny rowerek, czy ktos moze mi powiedzieć ile czasu muszę spędzić jeżdżąc na rowerku zanim zauważę pierwsze efekty, na jakim obciążeniu powinnam jeżdzić i jak często, z góry dziękuję za zainteresowanie tematem

półtorej godziny ,słabe obciążenie :classic_cool: [dzień w dzień katuj się :)]

Gość bla bla bla_
nikt nic nie wie :(

Gość bla bla bla_
dzięki, myślę ze jestem w stanie poświęcić półtorej godziny dziennie, po jakim czasie zobaczę pierwsze efekty?

półtorej godziny? Chyba,że już ćwiczysz dłuższy czas ..jak na poczatek to zdecydowanie za dużo. Stepper ładnie rzeźbi łydki.

Gość bo tak tu cicho_
jakas konkretna dieta, czy poprostu rozsadne odzywianie? dodam ze nie chce schudnac, waze 48 kg, chce jedynie wyrzezbic miesnie nog, pije duzo wody, nie jem slodyczy, z miesa tylko piers kurczaka ale gotowana i niesolona, poza tym mnostwo surowek, czy powinnam jeszcze cos zmienic?

Schemat odzywiania super, naprawdę. Skoro nie chcesz schudnać , jedz jak do tej pory tylko regularnie ćwicz. i na prawdę polecam steper.

:D więc dobrze :classic_cool: obowiązkowo, po przebudzeniu [kafusia najpierw, oczywiście] a później na rowerek i ...pedałujemy półtorej godzinki :)...po wypedałowaniu :) można zjeść jabuszko i wypić dużą ilość pynu [najlepiej wodzi :) ] nooo to na razie tyle :) [dziękuję za uwagę :) phiiiiii:) [ula laa bejbe :classic_cool:]

Ostrzycko Ty moja :D Ty wiesz, że Ciebie również :) miło mi:)

Gość bo tak tu cicho_
kawusia po przebudzeniu? a gdzie energetyczne zdrowe sniadanie, porcja warzyw i muesli z odchudzonym mlekiem?, wybacz ale ja nie chce sie zaglodzic na smierc, mam rozmiar 34, nie ukrywam ze czasem przydalby sie 32, moj narzeczony mowi ze juz jestem dla niego za szczupla, wybacz ale nie chce stracic nawet 1 kilograma z moich 48, :)

masz rację 48 to i tak mało..32 rozmiar??to chyba w smyku?? :P Ban Dole niech rosną zrzuci się :P

Gość bo tak tu cicho_
ostra siostro sklepy z odzieza dla dzieci bywaja pomocne, oj bywaja:) dzieki za rady, jeszcze dzis wsiadam na rowerek :)

jejku to przepraszam :( [myślałem, że schudnąć chcesz ,jejka jaki ja nierozgarnięty dziś :D [piś mi się chcę, muszę wyjść :) ][do widzenia :)🖐️ ...widać, że się znasz na odżywianiu , po prostu trenuj systematycznie ;) 🖐️ Ostra , to dola bananów dla Ciebie i czeko czeko czekolada od Willlego Wonki :D [miłego dnia , cześć:D] 🖐️

:D [nie wiem jak się pisać powinno, ale chyba Williego ...nawet te same błędy:D [ochhhhhhh :D🖐️miłego.