Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teges-szmeges

PRZYŁAPANI na gorącym uczynku

Polecane posty

Gość teges-szmeges

Rok po ślubie, jesteśmy w trakcie budowy domu, chwilowo mieszkamy u moich teściów. Oni odkąd pamiętam spali w osobnych łóżkach- teściowa w salonie, teść w sypialni. Ostatnio schodzę wieczorem na dół, a teść leży na teściowej i cos tam, cos tam. SZOKE! Wchodzę do pokoju i ze znaczącym uśmiechem pytam, a tata co tu robi? Jakieś rewolucje, czy co? Teść z uśmiechem i czerwoną twarzą mówi „Mecz oglądam”, teściowa głowa w poduszce i widać tylko jak ramiona jej się trzęsą od śmiechu, nawet głowy nie podniosła, chyba było jej bardzo wesoło i pewnie trochę głupio. Mam zajebistych teściów, dlatego tak zareagowali, a nie inaczej... Wiecie śmiałam się z tego jak głupia. Jak powiedziałam mężowi, że jego rodzice teges – szmeges, to nie mógł uwierzyć i pół nocy się z tego śmieliśmy. Mieliście podobne sytuacje, w których kogoś przyłapaliście? Albo w których Was przyłapano? U nas nie raz nie dwa się zdarzyło, ale nie chcę zanudzać, chętnie poczytam. Czekam na opowiastki. :):):0

Nie raz, nie dwa zdarzyło sie, że ktoś akurat cos od nas chciał, alebo znajomi przyjechali bez zapowiedzi... Najczęsciej jednak tesciowa puka do nas wtedy, kiedy jestesmy w trakcie :O Kiedys nie zamykaliśmy drzwi na klucz, bo po co...., ale odkąd teściowa zaczęła częściej wpadać bez zapowiedzi i pukania, to od tamtej pory klucz jest zawsze w zamku i zawsze jest przekręcany ;) Już nie raz pocałowała klamkę ;)

Gość kiedys maloletnia
jako kilkuletnia dziewczynka zaniepokojona dziwnymi odglosami z sypialni rodzicow, wpadlam tam i z tonem prawdziwego kapo powiedzialm: TATO! NIE DOKUCZAJ MAMIE BO POJDZIESZ DO KĄTA! no i jakos mni esplawili i wyszlam, ale pamietam ze bardzo zaniepokojona bylam tym zajsciem:)

Gość tez tak mialem
a nam się kiedyś zebrało na amory w dzień, to było lato.... żona w sukience tylko i majtkach więc odsunąłem majteczki na bok i wziąłem się za lizanie :P. W drugim pokoju synek grał na kompie. Gdy zona już prawie dochodziła synek wchodzi do pokoju (bo szedł do łazienki). Jak zobaczył co robimy powiedział tylko: bleeeeeee i poszedł dalej ale nam juz sie odechciało.... ;)

Gość misia

Ja przylapalam tzn zobaczylam przypadkiem ojca mojej kolezanki nago. Zupelny przypadek. Oboje bylismy zaskoczeni ta sytuacja.

Gość ciekawski
10 minut temu, Gość misia napisał:

Ja przylapalam tzn zobaczylam przypadkiem ojca mojej kolezanki nago. Zupelny przypadek. Oboje bylismy zaskoczeni ta sytuacja.

Scisnęło cię w dole brzucha? :d

Gość misia

Nic nie scisnęło. Bylam tylko zaskoczona, tak samo jak on.

Gość ciekawski
1 minutę temu, Gość misia napisał:

Nic nie scisnęło. Bylam tylko zaskoczona, tak samo jak on.

Nawet przez ułamek sekundy NIC sobie nie pomyślałaś widząc penisa?? :D Nie wierzę :d

Gość misia
10 godzin temu, Gość ciekawski napisał:

Nawet przez ułamek sekundy NIC sobie nie pomyślałaś widząc pe__sa?? 😄 Nie wierzę :d

Nie wiem czy cos pomyslalam, bylam zaskoczona

Gość gosc

Gdzie to bylo?

Gość Jakiś takis

A ja zostałem przyłapany na bara bara wtedy jeszcze przez mamę mojej obecnej żony. Przed ślubem to było. Poszli na działkę a nam się zebrało na małe co nieco. My tu w najlepsze się bawimy a przyszła teściowa wpada. Ja brałem prysznic wparowala do łazienki bo zapomniała wziąć czegoś tam na działkę. No i całuski ego mnie miała jak na widelcu. Nigdy nie czułem się tak żenujące jak wtedy. Oczywiście obeszło się tylko smakiem po całym tym zamieszaniu. 

Gość misia

Zostalam kiedys na noc u kumpeli, rano musialam do lazienki i natknelam sie na jej golego ojca ktory szykowal sie do pracy.

Gość Gość

Mnie kiedyś przyłapała moja koleżanka na seksie z jej sąsiadką z piętra wyżej. Kiedy czekałem na kuriera z paczką, Zostawiła mi koleżanka klucze od mieszkania gdyż miała pilną sprawę w Sądzie.

Sąsiadka wpadła na kawę nie wiedząc że jaj nie ma. Był to przypadkowy sex ale nie ukrywając bardzo przyjemny.

Gość ABCD

Po ślubie mieszkaliśmy u teściów na pięterku. Niedziela rano, oboje na golasa, jadę od tyłu młodą żonkę, ni z gruchy ni z pietruchy wchodzi jej 15 letnia siostra, stanęła w drzwiach rozdziawiła gębę, ślepia wybałuszyła, zapowietrzyła się i ani słowa. Przykryć się nie ma jak bo kołdra w nogach :D Dopiero krzyknąłem i uciekła. My nie zamknęliśmy się na noc, a ona przyszła nas na śniadanie wołać.

Gość gosc
13 godzin temu, Gość misia napisał:

Zostalam kiedys na noc u kumpeli, rano musialam do lazienki i natknelam sie na jej golego ojca ktory szykowal sie do pracy.

I co, fajnego mial?

Gość misia

Przeciez nie stalam i patrzylam. Wisial, byl dosyc duzy i ogolony. Moze pozniej mu stanal jak wyszlam z lazienki.

Gość Ania 42
3 minuty temu, Gość misia napisał:

Przeciez nie stalam i patrzylam. Wisial, byl dosyc duzy i ogolony. Moze pozniej mu stanal jak wyszlam z lazienki.

A gdy mu wisial to miał grzybka na wierzchu całego? 

Gość misia

Skorka byla sciagnieta.

Gość Ania 42

To fajnie. A miał też grubego misia? 

Gość misia

Misia? Nie rozumiem.

Gość Ania 42
1 minutę temu, Gość misia napisał:

Misia? Nie rozumiem.

No czy miał grubego? 

Gość gosc

Cos mi sie wydaje ze Ania 42 to jakis zboczony facet.

Gość gość
12 godzin temu, Gość gosc napisał:

Cos mi sie wydaje ze Ania 42 to jakis zboczony facet.

Też tak myślę, pewnie by chciał żeby mu tego grzybka wsadził :D

Gość gosc
Dnia 19.08.2019 o 06:59, Gość misia napisał:

Kto byl bardziej zaskoczony?

Gość misia

Glupio mi sie zrobilo i wyszlam z lazienki.

Gość gosc

Powiedzialas o tym kolezance?

Gość lili

Nie mialas ochoty dokladnie mu sie przyjrzec?

Gość Gość
13 minut temu, Gość lili napisał:

Nie mialas ochoty dokladnie mu sie przyjrzec?

Lili

A jakie Ty lubisz oglądać siury? Jakie Cię najbardziej podniecaja? 

Gość misia

Mialam, ale sie troche wstydzilam. Wygladal super, wszystko ladnie wygolone.