Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dglkjhygn

jak uzyskać rude włosy ????????????????????

Polecane posty

Gość dglkjhygn

mam ciemno brązowe włosy i zastanawiałam się nad rudym kolorem, jakiej farby bym musiała aby wyszedl mi rudawy kolor? zastanawiałam się nad takich paprykowym ..?

Gość SIMONKA MA TAKIE WŁOSEŁY
😍

Gość SIMONKA MA TAKIE WŁOSEŁY
stac sie simonką!

Gość leczospuieca
po prostu musisz kupić wodę utlenioną9% i zmieszać z farbą zamiast wody która jest dołączona do farby(zapewne 6%)

Gość pewien anonim
dglkjhygn gdzie mieskzasz

Gość rudy jest piekny kolor
a szczegolnie poleccie jakas farbe by uzyskac rudy braz ? :( mam swoje ciemne wlosy teraz rowniez na ciemno farbowane , wiec taki rudy braz jansiejszy by by fajny ale boje sie sama farbowac bo odrosty inaczej chyca :( a fryzjer w niemczech cholernie drogi :(

Gość pewien anonim
daj sobie na luz z rozjaśnianiem, idz do sklepu z farbami taki sklep dla fryzjerów poproś pania aby doradziła Ci odcień rudości te babki się tam znają

Gość pewien anonim
do rudy jest piekny kolor ---> to prawda sama mam rude :) i sama sobie farbowałam tylko teraz nie pamietam nazwy farby i jaki odcień ale wczesniej miałam jasne pasemka z ciemnymi i dosyć duży odrost kolor złapał dobrze nie było różnicy między odrostem a farbowanymi wczesniej włosami... trzeba pamietać aby nie kupić zbyt jasnej farby wtedy bedzie widac róznice

Gość leczospuieca
nie chwyci,będą ciemniejsze niż tego oczekujesz,rudy odcień będzie widać pod światło,ne moje to nawet 9%nie daje rady,tylko 12%-mam ciemny brąz,dlatego robię pasemka bo tak odrostu nie widać perfidnie

Gość pewien anonim
za pierwszym razem polecam Loreala i to nie farbe tylko szampon ten za 24 ziko zawsze jak sie nie spodoba to zejdzie :)

Gość rudy jest piekny kolor
pewien anonim do rudy jest piekny kolor ---> to prawda sama mam rude i sama sobie farbowałam tylko teraz nie pamietam nazwy farby i jaki odcień ale wczesniej miałam jasne pasemka z ciemnymi i dosyć duży odrost kolor złapał dobrze nie było różnicy między odrostem a farbowanymi wczesniej włosami... trzeba pamietać aby nie kupić zbyt jasnej farby wtedy bedzie widac róznice ja kiedys kopelat temu kupilam sobie zwykla szamponetke , hehe o kolerze miedzi ale mi ladnie bylo :D ale teraz boje sie z odrostami , mysle by je poporstu zamalowac na ciemne te odrosty by bylo rownie , a pozniej jakas farbe nalozyc rudybraz ;) 14:38 [zgłoś do usunięcia] bazienka (dontiwen.trajtufink@gmail.com) zastanaiam sie czy jakbym nie potraktowala tego woda utleniona to czy by mi nie chwycilo rudo.. bo z odrostami rzeczywiscie jest porazka, jak ktos ma blond to jeszcze, ale intensywny kolor nalozony na braz to babranina... no mi tak kiedys fryzjerka zrobila , koszmar na wlosach , na czubku mialam fiolet a na dlugosci ciemne :(

Gość pewien anonim
no z tym odrostem to masakra jestem mi juz małymi kroczkami zaczyna byc widac a miesiąc temu robiłam ;) teraz do fryzjera bede szła aby pasemka zrobić

Gość pewien anonim
jak przefarbowałam sie na rude to jak ide ulica to widze, że bardzo duzo dziewczyn odcieniami rudosci ma pofarbowane wlosy ;)

Gość rudi rydz
zajebisty jest '' czerwony jasny blond '' z roeal preference ... zafarbowałam dziś włosy na ten kolor i jest jasny rudy. Bardzo ładnie wygląda