Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama...

chudnięcie w czasie ciąży..

Polecane posty

Gość Przyszła mama...

Witam. Mam taki problem jestem w pierwszej swojej ciąży i troszkę sie niepokoje bo jestem teraz w 15 tyg i cały czas chudnę . Wiem że na początku ciąży jest to normalne ale z tego co czytam to dziewczyny chudnaa po 3 kg a ja schudłam już 6 kg i nadal chudnę. Jak uważacie czy to jest normalne.

nie martw sie..jesli masz dobre wyniki krwi to jest OK.. ja tez chudłam ..dopiero niedawno wrocilam do wyjsciowej wagi a jestem w 25 tc

Gość Przyszła mama...
Wyniki miałam dobre, wszystkie badania robiłam w Polsce bo teraz wruciłam za granice i tutaj są tylko jakieś podstawowe badania. A jeszcze z tego co wiem to lekarze nie chcą tutaj mowic jak cos jest nie tak. Muszę dopiero znaleśc jakiegoś Polskiego lekarza i iśc do niego.

witam, moim zdaniem jeśli wyniki mialaś dobre, to nie ma sie co martwić, ja na samym poczatku schudlam 8 kg, też sie martwiłam, bo w 7 miesiacu wazyłam zaledwie 55 kg, a waga sprzed ciaży to była 54 kg, mój lekarz powiedział, ze nie ma sie czym martwić,jeśli wyniki są dobre, a poza tym miał pacjentke, która schudła 10 kg i wszystko było okej.

Gość Przyszła mama...
Dzięki za odpowiedzi teraz jestem spokojniejsza. Pozdrawiam

Gość rekordzistka?
Heh ja jestem w 17 tyg i schudlam 12kg i tez caly czas chudne mimo tabletek a ostatnio nawet podwojnej dawki...biore za to codziennie prenatal vitamins i mam nadzieje ze dzidzia z tego korzysta... Jestem pod obserwacja lekarza mam wizyty co 2 tyg.