Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giiive in to meeeee

Oceńcie mój głos,to WAŻNE !!!!!!

Polecane posty

Gość runaa
JAK MAM BYĆ SZCZERA TO TO FAŁSZ :O NIE ŚPIEWAJ LEPIEJ !

Gość giiive in to meeeee
Ale dlaczego?Co jest nie tak? To wazne,musze wiedziec.

Gość runaa
Musisz poćwiczyć tonacje bo kompletnie nie trafiasz we własną skale głosu ,nie potrafisz wyciągać wysokich tonacji ,niskich też nie T woj głos nadaje się do popu jak mam być szczera. Musisz ćwiczyć odpowiedni oddech podczas śpiewu bo się strasznie tniesz nie jestem złośliwa ale obiektywna sorki Przed tobą sporo roboty ..

Gość giiive in to meeeee
Nie,nie,spoko,nie obrazilam sie.Chodzilo mi o obiektywna,szczera ocene. A krytyka tylko mnie motywuje :)

Gość runaa
najwięcej pracy włóż w oddychanie podczas śpiewania ,to bardzo ważne :)

Gość krevveta
Tak szczerze - tylko po podkladzie poznałam, co to za kawałek. Masz cos miłego w glosie, ale technika lezy totalnie. Nie trafiasz w ogóle w tonację, nie trafiasz dźwieków, mas problemy z oddychaniem. Myślę, że można by cię nauczyć jako tako spiewać, bo masz miły i ciepły glos, a w spiewie dużo się da zrobic przy pomocy treningu - za to tego sympatycznego czegoś nie da sie nauczyć. Ale długa droga przed tobą.

Gość bo ja tanczyc chce
nie chce byc niemila, ale spiewasz beznadziejnie. Oczywiscie sa gorsi, ale jak dla mnie nie masz talentu i lepiej sie nie lodz ze go masz bo ile osob szlo np. do Idola z mysla ze maja talent a pozniej slyszeli prawdziwe gorzkie slowa i popadali w depreche, byl placz itp....no nie umiesz spiwac, nie masz poczucia rytmu, nie wyciagasz dzwiekow, nie wchodzisz w tonacje...brzmi to co tutaj prezentujesz naprawde beznadziejnie.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp
jak możesz pytać czy ta piosenka może być? słuchu nie masz czy co? Miły głos nic tu nie pomoże. Ty po prostu nie masz pojęcia o śpiewaniu.

Gość krevveta
Nie ma pojęcia, ale moze poćwiczyć. technika dużo daje.

Gość krevveta
Ja na przykład tez Whitney Houston nigdy nie będę, ale chetnie bym sie tego troche pouczyła, zeby nie miec kluchy w gardle, ajk trzeba coś zaśpiewać.