Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kredka na baterie

Jak w 21. wieku wciąż tylu mężczyzn to szowiniści??

Polecane posty

Dla mnie "kobieta- to brzmi dumnie". Jednak jeszcze wielu panów na siłę potrafi wmawiać i udowadniać, że panie nie nadają się w sumie do niczego poza zajmowaniem się domem, gotowaniem, sprzątaniem i zmienianiem pieluch. Chociaż pewnie oni, gdyby nie ten wir pracy, w który są rzuceni od poniedziałku do niedzieli:p robiliby to lepiej. Najgorsze jest to jak takie idiotyczne poglądy i głupie uwagi padają z ust osoby, która ma nad nami "władzę", bo wtedy wiele zrobić się nie da. No chyba, że chcemy sobie zaszkodzić.

Gość hghg
tez tak mialam, na stazu, a byłam palaczka, wiec jak skonczyla staz to gnojowi dmuchnelam w ryj :D:D:D mina-->bezcenna, a ja opinie mialam juz w rece :D

Gość hghg
wielki przeciwnik palenia

Gość akurat palaczka
sie nie popisała...

Gość hghg
to nie twoja sprawa czy sie popisalam czy nie,ale nie pozwole,zeby mnie gosc codziennie przez pare miesiecy obrazal i traktowal jak szmate, malo tego myslal ze sobie pomywaczke zrobi ze mnie dla swoich brudnych naczyn 😠

Gość hghg
WCALE TEGO NIE ŻAŁUJĘ :D

Gość rada dla kobiet
nielubiących męskich szowinistycznych świń-jak będziecie mieć synów to wychowujcie ich w duchu szacunku do kobiet, bo "chama wychowała mama"