Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy zagubionej

Objawy ciązy a negatywny test

Polecane posty

Gość Pomocy zagubionej

Drogi panie mam nadzieje że mi pomożecie. Od jakiś 2 tyg mam mdłości, zawroty głowy, i boli mnie podbrzusze. Myślałam że to z przemęczenia ale @ powinnam dostać 18 lutego a tu nic.... Nawet piersi mnie bolały a najbardziej sutki tak jak przed @ i brzuch. Śluz mam taki dziwny mleczkowy , lub żółty... a w dodatku kują mnie jajniki. Dodam jeszcze że uprawiałam sesks bez zabezpieczenuia. Postanowiłam zrobić test w poniedziałek ale wyszedł negatywny. Nie wiem już co robić ;(

Gość gosijka
robilas test z porannego moczu? Wszystko wskazuje na ciaze ...... tylko ten test :/ moze warto zrobic badanie krwi? ono najpredzej poda prawidlowy wynik :) w kazdym razie gratuluje i pozdrawiam! :)

Gość Dosia30
iDZ DO LABORATORIUM I POPROS O BADANIE KRWI NA BETA-HCG TO HORMON CIĄZOWY I WSKAZE JEDNOZNACZNIE CZY TO CIAŻA.

Gość Zmartwiona dziewczyna
Test robiłam popołudniu. Wczoraj wieczorem dostałam okresu na początku były to dwie czerwone kropki ale w nocy to już cała reszta. Bardzo się boję bo ćwiczyłam intensywnie na wfie, czy to może mieć z tym coś wspólnego?? Podbrzusze mam twarde i bolą mnie jajniki. Okres nigdy nie spóźniał mi się tak długo. Jestem załamana.

Gość Pomocy zagubionej
Test robiłam popołudniu. Wczoraj wieczorem dostałam okresu na początku były to dwie czerwone kropki ale w nocy to już cała reszta. Bardzo się boję bo ćwiczyłam intensywnie na wfie, czy to może mieć z tym coś wspólnego ?? Podbrzusze mam twarde i bolą mnie jajniki. Okres nigdy nie spóźniał mi się tak długo. Jestem załamana. Przepraszam za zmianę nicku.