Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beybe25e

Seks , a odstawienie pigułek

Polecane posty

Gość beybe25e

Witam.Mam 24 lata.Mam pewien problem i oczekuję że mi pomożecie smilie1.gif Otóż 2 miesiące brałam pigułki antykoncepcyjne.Pamiętam,że raz zapomniałam wziąć 2 pigułek pod rząd (wiele przeżyć w tych dniach miałam i to zapewne był powód dla którego na śmierć o pigułkach zapomniałam ;/ ) i i dwa dni później dostałam plamień które zamieniły się w normalne krwawienie więc postanowiłam odstawić pigułki.Odstawiłam je w środku opakowania,do połknięcia zostało mi ich jeszcze wtedy 9.W 5-6 dniu okresu kochałam się z mężem do końca(mąż doszedł we mnie).Normalnie okres trwa mi 6 dni.I moje pytanie brzmi : Czy mogłam zajść w ciąże podczas okresu z "odstawienia"? Dręczy mnie to pytanie ponieważ zaprzestałam brać pigułki ponad tydzień przed i właśnie wtedy wystąpiło krwawienie i czy wtedy mogła wystąpić również owulacja? Bo jak mi wiadomo,gdy ma się zbyt krótkie cykle owulacja może wypaść w dniach okresu.Może umiecie mi odpowiedzieć na to pytanie.Do ginekologa mam dopiero na marzec,a na test ciążowy jeszcze za wcześnie.Pozdrawiam i dziękuję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować