Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_sabina

dlaczego facet zdradza??

Polecane posty

Gość pytajaca_sabina

zawsze mi sie wydawalo, ze powodem jest wredna stara zona, ktora nie wyglada juz tak jak kiedys itp. a tu ostatnio zagadka... moja przyjaciolka ma romans z zonatym facetem. facet ma 25lat, jego zona 22, maja 2 dzieci. jego zona jest naprawde atrakcyjna kobieta, ladna buzia, swietna figura mimo 2 ciaz. moja przyjaciolka nie jest brzydka ale w porownaniu do niej no nie da sie ukryc ze jest mniej atrakcyjna. wiek tez chyba nie ma zbytnio wplywu bo jest mlodsza od jego zony tylko o 2lata. wiec o co tu chodzi?? jak myslicie?? bo mnie to strasznie zastanawia??

Gość Dr Marko Dobrzansky
moze jest lepsza w te klocki...

Gość fb dknl
kurwwa 10001 temat taki sam wejdz se pisdo na temat kochanki czy zdradzone tam sie dowiesz to co chcesz i czego nie chcesz :o

Gość wtorek w środę a w piątek co
nie ma jednoznacznej odpowiedzi ile zdrad tyle powodów możemy tylko wrzucić wszystkich do jednego wora policzyć średnią i wyjdzie nam statystyczny powód zdrady ale czy to jest miarodajne ? czy człowiek to ogół czy jednostka ?

fb dknl - po co się wypowiadasz jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia ?

A ja z kolei myślę, że nie chodzi tu tyle o instynkt łowcy (chociaż zdarzają się i tacy faceci) co o istnienie różnych problemów w związku. Myślę, że większość mężczyzn posuwa się do zdrady wtedy gdy więź emocjonalna z ich partnerką ulega osłabieniu. Gdy żony nie okazują im dostatecznie dużo zrozumienia, szukają tego u innych kobiet. Kochanki podbudowują ich samoocenę.

Gość gryczka
Powodów może być wiele. Może żona nie chce z nim uprawiać seksu albo godzi się na to za rzadko? Może jest kiepska w łóżku? Może całą miłość przelała na dzieci, a mąż stał się tylko maszynką do zarabiania pieniędzy? Albo czegoś innego mu nie daje, czego facet potrzebuje - uznania, szacunku, podziwu... Albo facet po prostu ma za nic małżeństwo i lubi skakać z kwiatka na kwiatek...

Gość pytajaca_sabina
ja z nia rozmawialam duzo na ten temat bo probowalam jej wytlumaczyc jakie robi swinstwo. ona glupia go kocha, choc na moje oko to zwykle zauroczenie. i ona mi mowila ze on od samego poczatku mowil ze ma rodzine, kocha swoja zone i ich nie zostawi. a moja przyjaciolka jest dla niego wazna osoba, dla ktorej chce mu sie zyc i chce z nia byc jak najdluzej. nie rozumiem tego...

chciał sobie po posuwać to sobie znalazł i posuwa będzie jej kit wciskał jak długo się da powód jak każdy inny zamiast łazić do burdelu to znalazł tańszy sposób

Gość pytajaca_sabina
ale on jej nie wciska kitu bo odrazu jej powiedzial ze kocha zone i jej nie zostawi, a tak szczerze to widac ze mu faktycznie chociaz troche zalezy bo wydzwania do niej po kilka razy dziennie, pisze smsy a spotykaja sie gora 2 razy w tygodniu bo zona go pilnuje strasznie. no a moze sobie bzykac swoja zone.