Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MandyMoore

Krawienie..

Polecane posty

Gość MandyMoore

Piszę, bo może któraś z Was była w takiej sytuacji i mogłaby mi pomóc. Zawsze miałam okres co 26-30 dni. Przez ostatnie kilka miesięcy dostawałam miesiączki po 23-24 dniach, zawsze tłumaczyłam to sobie stresem itd. Dodam, że moja miesiączka trwa 5-6 dni, a w ciągu trzech pierwszych dni umieram z bólu. Ostatni okres miałam 7. lutego. Wczoraj wieczorem (czyli w 17. dniu cyklu) dostałam krwawienia. Przestraszyłam się, bo nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło. Dzisiaj to krwawienie jest bardzo obfite, boli mnie brzuch, łydki. Nie wiem, czy to miesiączka (tak szybko? , nie miałam żadnych objawów przed nią. Zawsze kilka dni przed okresem mam apetyt, jestem rozdrażniona, tym razem nic takiego się nie zdarzyło). Miała któraś z Was coś takiego? Umówiłam się na wszelki wypadek na wizytę do lekarza, ale przyjmuje tylko w poniedziałki, a strasznie się zadręczam i martwię... __________________

Gość Ziantek Walikot
zrób kaszankę i poczęstuj sąsiadkę.

Gość pp123
A istnieje taka możliwość, że jesteś w ciąży? Może brałaś jakieś leki i to przyspieszyło okres?

Gość MandyMoore
Mam 18 lat, miesiączkuję od 6 lat, a miałam raczej regularny okres.

Gość MandyMoore
Możliwość ciąży istnieje, bo współżyję z chłopakiem. Żadnych leków nie biorę właśnie...

Gość Ziantek Walikot
koretka dla chłopaka zrób, żeby miał siłę przyjąć, jakże miłą wiadomość, że będzie tatusiem

Gość MandyMoore
daruj sobie, ja się stresuję, że to może być coś poważnego.

Gość pp123
Zrób test. Ale od 7 minęło 17 dni. Może coś Ci się rozregulowało Po prostu. Ja kiedyś tak miałam, ale to było za granicą czyli przyczyną była zmiana klimatu. Może jakieś stres przeżyłaś? Najlepiej jak pójdziesz do lekarza. Jeżeli krwawisz mocno to zgłoś się do szpitala, na dyżurze na pewno jest ginekolog i ma obowiązek Cię przyjąć i zbadać.

Gość Ziantek Walikot
no pewno, możesz mieć endometriozę, albo mięśniaki w macicy, bo objawy na to wskazują. Wizyta u ginekologa konieczna.

puknijcie sie w leb, ona ma wlasnie okres a nie nie ma, chyba ze wspolzylas z chlopakiem jednej nocy tak intensywnie ze po prostu burza hormonow wywolala krwawienie

Gość MandyMoore
właśnie o to chodzi, że jestem dopiero w 17 dniu cyklu i to za wcześnie na okres by było , dlatego pytałam, czy któraś z Was miała takie krwawienie. :)

endometrioza nie powoduje obfitych krwawien ale moze powodowac bol w dole brzucha, wytrzymaj jeszcze do poniedzialku i zapytaj ginekologa

pp123 mowi dobrze, na pogotowie idz jak na wizyte interwencyjna i tam powinnas miec na izbie przyjec wydzielona izbe ginekologiczno-poloznicza i ginekolog ma obowiazek cie przyjac