Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia wredna babajedza

Jutro zdradze męża- ale czy dobrze mi z tym...

Polecane posty

Co macie z tym zarażaniem się?Większość chorób partnerzy łapią w stałym związku,przy przygodnym seksie lepiej się zabezpieczają.

Gość hghg
:D:D:D:D ciżeko cos złapac w stałym związku jak sie kochasz tylko z jedna osobą :P no chyba ze ty masz inne doswiadczenia ;)

Gość słowo prawdy
kobieta której brak odwagi zalatuje od Ciebie feminizmem coś zresztą tak jak na całym tym forum

Gość kobieta której brak odwagi
hghg - kręgosłup moralny... jasne... dlatego operuje wyzwiskami Zdrada to porażka dwóch osób w związku, a nie jednoznaczna wina jednej z nich

Gość hghg
czy naprawde nie potrafisz dopasowac moich słow do zaistnialej sytuacji??? mialam na mysli,ze sie gosc nie puszcza jak ma kogos na stale, a ta tepa dziwka nie dosc ze to robi to sie jeszcze chwali na forum, ze tez sa na siwecie takie glupie baby :O

słowo prawdy - trudno że zalatuje, jakoś z tym spróbuje żyć kasparov - nie mój styl i nie moje słownictwo...

hghg - mimo usilnych prób i tak mi ciężko uznać, że ktoś kto głosi teorię o biciu kogoś za słuszne i pieni się na samo stwierdzenie, że ktoś ma inne zdanie, za osobę która posiada kręgosłup moralny

Gość słowo prawdy
kobieta której brak odwagi Ty lepiej poszukaj w słowniku i się doszkól jak się nazywa kobiety zdradzające co są w związku i się doszkól i wtedy wejdź na forum i pisz i używaj czasem głowy http://pl.wiktionary.org/wiki/kurwa Takie już jest to forum

Gość słowo prawdy
kobieta której brak odwagi są kraje w których za zdradę karę wymierza się publicznie

Gość hghg
kobieta... przeczytaj jego pierwszy wpis na tej stronie... nawet średnio rozgarniety człowiek się zorientuje, że tamata wypowiedz to był sarkazm :O

słowo prawdy - owszem są takie kraje, określane są mianem Krajów Trzeciego Świata

Gość AMG
Porażka dwóch osób oczywiście bo zawsze jest powód do zdrady jak np. u autorki Mąż nie rucha mn ie co dzień i to jest jego życiowa porażka bo go zdradzam ale ta zdrada ma plusy bo jestem milsza dla niego. Jaka w dupy pierdolona dobrodziejka sie znalazła. Ale oczywiście wiekszość forumowiczów popiera autorkę wkońcu miała swój powód do zdrady spotkała ja tragedia w życiu i było tylko jedno rozwiązanie na to, a przecież świat kręci sie tylko wokól jednej dziury i mąż zamiast mysleć tylko o seksie i pierdolic co dzień to myśli o pracy i zarabia na "kochającą" zonę by żyli razem długo i szczęśliwie. Zycze autorce by Cię mąż zdradzał z każdą napotkana laska.

Gość wiem czego mi trzeba
masz rację , jak masz takiego słabego męża to lepiej znajdź sobie kochanka

Gość slowo prawdy
kobieta której brak odwagi a kliknęłaś w ten mój link i się doszkoliłaś? a i nie zrażaj się słownictwem bo od tego jest to forum

slowo prawdy – owszem doszkoliłam się, teraz proszę o podanie linku do męskiego odpowiednika

Gość slowo prawdy
AMG To co te kobiety myślą dziurami?

Gość slowo prawdy
kobieta której brak odwagi czyli przyznajesz mi rację że to nie wyzwisko? nie ma męskiego odpowednika

slowo prawdy - proszę o szczegółowe wytłumaczenie dlaczego nie ma męskiego odpowiednika. Bez wątpienia to jest wyzwisko.

Gość hghg
męskiego odpowiednika autorki?? no to jest, wystarczy poszukac

Gość hghg
gdzieś tu na forum jest taki temat

Gość AMG
Brak zajęcia i nadmiar erotyki robi swoje rozpala wyobraźnie zmienia osobowość i myslenie na typu: przecież dziasiaj to normalne że mam kochanka, ta ma ta ma to czemun ja nie mam mieć. Znam osoby które były zakochane po uszy w swych paternerach zarzekały sie ja nigdy nie zdradze a zaczęło sie od tego Zosia ma kochanka, Gsia też ma ja bym chciała mieć ale ....ale sie trafiła impreza alkohol facet stało sie i....i przecież raz zdrazdiłam było świetnie nowe ciało itp ostatni raz potem......to Twoja wina nie dbasz o mnie itp. ciągle zajety jestes potem.......na forum: faceci to egoiści, swinie itp. nie miałam wyboru czułam sie taka samotna on ciągle w pracy reszta....tak dobrze zrobiłaś ja bym też tak zrobiła gdyby...... no właśnie np. gdyby mąż zarabiał na mnie

Gość slowo prawdy
kobieta której brak odwagi jak chcesz to możemy porozmawiać o tym w cztery oczy,bo widzę że rozmowa byłaby ciekawa.Mogę wysłać maila do językoznawacy i on to powierdzi że to nie jest wyzwisko tylko określenie.

Wysyłaj lub nie, wieszaj psy jak chcesz... Nie mówiłam nawet słowem, że ją popieram czy jej kibicuje. Denerwuje mnie tylko, że ktoś bawi się w osądzanie innych.

Gość zosia1989
nie sprawdziłaś go przed slubem??

Gość slowo prawdy
kobieta której brak odwagi nikt nikogo nie osądza tylko pisze co niej sądzi,pogubiłaś się już w tym wszystkim.Chciałbym Cię zobaczyć musisz być zajebista i fajnie by się z Tobą rozmawiało przy kawce.

Gość slowo prawdy
kobieta której brak odwagi a i czemu Cię to tak boli że nie ma męskiego odpowiednika?

A podobno kobiety są dziwne... najpierw atakuje teraz chcę się umówić... Nie cierpię na żadne bóle z tym związane, jestem szczęśliwa w związku. Szukaj dalej haka .

Gość słowo prawdy
kobieta której brak odwagi ale ja nie atakuje tylko dociekam racji, wyrażam swoją opinię tak jak inni na tym forum