Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubusiowa Misiowa

Kubuś Puchatek, Chatka Puchatka

Polecane posty

Gość Kubusiowa Misiowa
OTO KSIĄŻKI KTÓRE SĄ NA TEJ AUKCJI - PÓKI CO OD ZŁOTÓKI * A. A. Milne "Chatka Puchatka", przeł. Irena Tuwim, Nasza Księgarnia, Warszawa 1967 - lekko podniszczona okładka (co nie dziwi z uwagi na wiek), pożółkłe kartki - nie porysowana, bez ubytków, nie rozkleja się * A. A. Milne "Kubuś Puchatek", przeł. Irena Tuwim, Nasza Księgarnia, Warszawa 1998 - stan bardzo dobry * John Tyreman Williams "Kubuś Puchatek i filozofowie", przeł. Rafał T. Prinke, Rebis, Poznań 1998 * inspiracja A. A. Milne "Mały ponurnik Kłapouchego" - cytaty z Kłapouchego, przeł. Ewelina Jagła, Rebis, Poznań 1999 - stan bardzo dobry minus (dedykacja) * "Mądrości Puchatka" - cytaty powiedzeń Kubusia Puchatka, wersja mini, stan bardzo dobry minus (dedykacja) * "Bzdurki Tygryska" - cytaty powiedzeń Tygryska, wersja mini, stan bardzo dobry * "Dąsy Kłapouchego" - cytaty powiedzeń Kłapouchego, wersja mini, stan bardzo dobry * "Rozterki Prosiaczka" - cytaty powiedzeń Prosiaczka, wersja mini, stan bardzo dobry * A. A. Milne "Wiersze dla Krzysia", przeł. Irena Tuwim, Antoni Marianowicz, Nasza Księgarnia, Warszawa 1983 - lekkie przetarcie koloru na grzbiecie, pożółkłe kartki

Gość Kubusiowa Misiowa
up

No ja bym na twoim miejscu wstrzymała się z tą wyprzedażą:) Teraz mają pojawić się audiobooki z "Chatką Puchatka" tak samo jaki i pozostałymi dwoma książeczkami (piszę dwoma, bo jeszcze wyjdzie nowa książeczka pt. "Powrót do Stumilowego Lasu") i cena oraz moda na takie teksty może gwałtownie wzrosnąć. ja przynajmniej chętnie odnowię znajomość z Kubusiem.

Gość ewewka
Ja uwielbiam wszystko co kubusiowe, dlatego tez wszystko mam ;) Najbardziej Lubię chyba Chatkę Puchatka :) A Wy macie ulubione książki?:)

Gość Kubusiowa Misiowa
Juz sprzedalam, za ok. 10 zl za calosc. Potrzebowalam miejsca w szafie ;)

Gość ewewka
Nie było Ci żal?

Gość szach-ownica
A teraz ma wyjść całkiem nowe wydanie Puchatka... Chatka Puchatka Kubuś Puchatek i Powrót do Stumilowego lasu... :)