Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal_1987

dziwna sytuacja w barze

Polecane posty

Gość rafal_1987

Dwa lata temu pracowałem za barem. Mieliśmy fajną kierowniczkę ( super laska około trzydziestki, lubiła chodzić w lateksowych obcisłych spodniach, szpilkach). Raz wchodzę na nasze zaplecze, a tam coś, co mnie zamurowało: trzy nasze barmanki stoją w kupce, jeden barman leży na podłodze, a ona stoi mu normalnie na klacie w tych szpilkach, rękami trzymała się jakiejś rurki. Zamurowało mnie, chciałem udać, że nie widzę, jedna z koleżanek powiedziała mi, że szefowa pokazuje jak wygląda trampling. Po chwili zeszła z niego , koleś odsapnął. Uśmiechnęła się do mnie i powiedziała mi, że to taka zabawa w dominację. Kurcze, myślę że to kolesia musiało ostro boleć, a nie było dla niego zabawą. Co w ogóle o tym wszystkim myślicie?

Gość szmaragdoweosieddzie
myślimy że masz bujną wyobraźnię :)

Gość rafal_1987
dlaczego uważacie, że zmyślam, skoro nie byliście przy tym i nie widzieliście tego? rzeczy dzieją się różne

Gość szmaragdoweosieddzie
Rafał ale Twoja wypowiedź jest niespójna i zalatuje na odległość. Za dużo tych wspaniałości i jeszcze ten styl rodem z erotycznych opowiadań w Wampie :)

Gość rafal_1987
nie rozumiem, dlaczego moja wypowiedź jest niespójna, a styl każdy wybiera sobie taki, jaki uznaje za stosowne. Trudno mi pisać o takich rzeczach chłodno i obiektywnie. A żadnych opowiadań w Wampie nie czytałem

Rafalku, spusc czasami z krzyza to Ci nie beda takie fantazje do glowy przychodzic :)

Gość rafal_1987
Coralick: ale dlaczego twierdzisz, że to są fantazje? Wytłumacz, proszę!

Gość rafal_1987
Ja jutro nie będę już tu pisał bo wybieram się na międzynarodową stację kosmiczną, ale wrócę niedługo. Mogę wam też pokazać zdjęcia z Yeti człowiekiem śniegu mam je z ostatniej podróży w himalaje :)

Gość jgfkkfkf
bahahahahah - bzykacz - aleś go spalil ;))

Gość PomotznikYebniętegoPiedestała
UP :P

Gość gość
Głupi Piedestał :D:D:D