Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo nieznane

Żal mi kobiet które fochem próbują wziąć faceta pod pantofel

Polecane posty

Gość pseudo nieznane

Jesteście żałosnymi kreaturami i same sobie szkodzicie. Później powiększacie grono sfrustrowanych zgorzkniałych bab które mają do wszystkich pretensje a nie do siebie :o

Gość foch zawsze działa
zależy wam to ulegacie.Baby górą

Gość hihi haha hyhy
zal ci facetow ktorzy dali sie zdominowac przez zaradne babeczki ? :-p a moze to wlasnie ciebie wziela pod pantofel jakas dziewczyna i tu wyladowujesz swoja frustracje co przegrancze ? :-p

A mi nie zal... Ja bym nie chciala miec meza pantoflarza... No ale, niektore wola mamlasa w domu od faceta pelna para!!

Gość kiedys maloletnia
foch, to dziecinada. faceci, ktorzy sie na to łapią są żałośni. Prawdziwe kobiety mają tysiąc innych sposobów, zeby uzyskać od swojego mężczyzny to czego chcą. prawdziwi faceci te sposoby znają i jeśli chcą to im ulegają.

Gość foch zawsze działa
nie chodzi o pantoflarza,który na wszystko się godzi.Foch to ostateczność--im rzadziej stosowany tym większa jego skuteczność

Focha, to strzelaja malolaty, bo to glupie jeszcze i musi wszystkiego wyprobowac... Dorosli ludzie rozmawiaja!

A mnie zal facetow podobnych Tobie, ktorzy w jednym zdaniu opisuja dokladnie to, co pewnie sami robia. Internet jest dla ludzi, fora wszelkiej masci tez ale jesli, ktos pisze komentaz w jednym zdaniu, do tego siebie ujmuje w liczbie pojedynczej a wszystkie kobiety swiata :P w liczbie mnogiej, to sam ma problem. Masz harem, czy co ? :D Naucz sie pisac tak, zeby mozna bylo zrozumiec, o co w tym wszystkim biega :D Co do 'focha' i kobiet, naucz sie okreslac, ktora kobieta, konkretnie, zrobila Ci ta krzywde ? Stawianie wszystkich kobiet pod murem za 'fochy' innej, jest infantylne :P

A mnie zal facetow podobnych Tobie, ktorzy w jednym zdaniu opisuja dokladnie to, co pewnie sami robia. Internet jest dla ludzi, fora wszelkiej masci tez ale jesli, ktos pisze komentaz w jednym zdaniu, do tego siebie ujmuje w liczbie pojedynczej a wszystkie kobiety swiata :P w liczbie mnogiej, to sam ma problem. Masz harem, czy co ? :D Naucz sie pisac tak, zeby mozna bylo zrozumiec, o co w tym wszystkim biega :D Co do 'focha' i kobiet, naucz sie okreslac, ktora kobieta, konkretnie, zrobila Ci ta krzywde ? Stawianie wszystkich kobiet pod murem za 'fochy' innej, jest infantylne :P

Gość szajba997
Normalny facet z jędza nie będzie żył! Tylko idiota będzie się kisił w rozpadniętym związku! Jeśli jest poligamiczny to na jakiego czorta się żenił? To jest kretyństwo! Nie można mężczyzny ograniczać jedną kobietą!

Gość ja jestem kobietą i zgadzam
się z autorem częściowo. Te kobiety same sobie szkodzą i nawet nie wiedzą jak to fajnie mieć prawdziwego faceta przy sobie a nie pipe która się na wszystko zgadza.

Gość kiedys maloletnia
nie wyobrazam sobie nawet, ze mialabym zastosować focha w związku, jeszcze trudniej wyobrazic mi sobie, ze moj facet by sie na to zlapal. moze jestesmy zwiazkowymi dinozaurami, ale zamiast odstawiac szopki rodem z piaskownicy po prostu rozmawiamy szczerze i otwarcie, nawet jesli to co mowimy nie koniecznie podoba sie drugiej stronie. jestesmy zdolni do poswiecen i ustepstw, tylko po co tego żadać? cel miałby uświecić srodki? po trupach do celu tylko po to zeby postawic na swoim? jakoś mnie nie kreci deptanie i poniżanie ( a tym dla mnie jest dochodzenie do celu przez focha) kogoś, kogo kocham.

komentrz, mialo byc. do szajby - to zyj jak chcesz, i nie zawracaj glowy :P Co do dominacji w zwiazku i gierek, to wiadomo, ze nie wychodza one nikomu na zdrowie, a zwiazek taki to raczej przedszkole niz dojrzale partnerstwo :P

Gość ale o co ci chodzi
dales temat,obrażasz kobiety,a nic nie napisałeś o swojej sytuacji