Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isiula

kurs samoobrony

Polecane posty

Gość isiula

ktoś wie cos na temat kursow samoobrony, jak przebiegaja itp.? Oraz gdzei we Wrocławiu sie takie kursy odbywaja i za ile?

Gość 92
mam w szkole..chryste panie.. strzeż mnie.

Gość isiula
ja w szkole takich rzeczy nie mam... w google patrzylam ale jakies stare terminy sa ;p

Gość 92
szczerze? ciezka sprawa. ale przydatna..jesli masz samozaparcie i nie boisz sie siniaków oraz wypadnietych kregow..zapraszam;)

Gość isiula
twarda jestem :)

92... nie przesadzaj... Albo chcesz zrobic wrazenie na dziewczynie albo masz instruktora do bani... W drugim przypadku proponuje zmiane na jakiegos profesjonaliste!

Gość 92
KURSY SAMOOBRONY - SAMBO Wrocław Id ogłoszenia: 55511 Data dodania: 2009-05-27 Data ważności: Bezterminowo Wielokrotny mistrz Gruzj, b. ZSSR oraz międzynarodowych turniejów w Judo i Sambo, prowadzi indywidualne 3 miesięczne kursy samoobrony w 2-4 osobowych grupach:  samoobrona dla kobiet  samoobrona dla panów  Sambo sportowe  Sambo bojowe Treningi prowadzone we Wrocławiu w ośrodku „Centrum psychoterapii Gestal” Adres: ul. Krucza 68/5, Wrocław Zapisy pod nr tel.: 606 24 59 65 Oraz adresem e-mail: gocza. b@gmail. com Sambo (samoobrona bez broni). W tym stylu skomponowane są najskuteczniejsze elementy z innych sztuk walk m. in. Karate, jujitsu, judo. Obok Sambo sportowego istnieje także Sambo bojowe które używane jest w celach militarnych i do cywilnej samoobrony. Kładzie ono nacisk na walkę przeciwko uzbrojonemu przeciwnikowi; zawiera wszelkie techniki obezwładniania przeciwnika (chwyty, uderzenia oraz duszenia), a także techniki walki z bronią (nożem, bagnetem, pałką itp. ). Wszechstronność tej sztuki walki sprawia, że przedstawiciele tego stylu odnoszą znaczące sukcesy w MMA (Mixed Martial Arts), K1, Pride. Ta sztuka walki pozwala w krótkim czasie opanować podstawy obrony, aby móc radzić sobie w sytuacjach zagrażających naszemu zdrowiu lub życiu. Wystarczy kilku miesięczny kurs by nauczyć się obrony przed przemocą fizyczną, co skutecznie wzmocni własny wizerunek i poprawi funkcjonowanie w różnych obszarach życiowych. Cena: 30 PLN Telefon:606 24 59 65 :):):):)

Gość 92
nie moge zmienic..to sa zajecia w szkole, obowiazkowe. instruktor nauczy..ale jest wyjatkowo pesymistyczny;]