Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lascene

Skórzane kurteczki Ramoneski z ćwiekami

Polecane posty

Gość dupa bobra
zdecydowanie ta 2 pierwsza wygląda jak skórzany żakiet a nie ramoneska jesli jest z prawdziwej skory to cena jak najbardziej odpowiednia

Gość asdfghjklsdsd
dla mnie żadna.Po pierwsze pierwsza to nie ramoneska a druga wygląda tandetnie?naprawde nie ma nic innego?bt

Kiepska reklama A cena kosmiczna. W Sieciowkach kupisz dwie z mozliwoscia zmirzenia, ocenienia oraz wymiany / reklamacji. NIE OPLACA SIE

Gość Vnx
Ty masz jakąś paranoję z tą reklamą dziewczyno. Co Ktoś wklepi jakiś link z allegro, by się zapytać czy fajne/słabe itd. to dla Ciebie jest reklamą. Ogarnij się trochę.

Gość zgadzam sie z anxi
Zgadzam sie z anxi. Kurtki sa brzydkie a ceny wygorowane/ nikt Ci tego nie kupi ;)

Gość aneczka z okieneczka
http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/932/79/13/932791371_1 To jest marynarka a nie ramoneska, ludzie napiszą wszytsko, żeby upchnąć jakiś badziew. A laska z aukcji mogła sobie jeszcze więcej ps-a na ryj walnąć. Dlaczego na kafe każdy tylko się reklamuje? Gdzie nie spojrzeć chamska kryptoreklama. ;(

ej, a ta modelka to normalnie wygląda jak Sara May :D

Gość Vnx
Dla Was każdy link z allegro jest reklamą :/

każdy to nie, ale 2 rzeczy od tej samej osoby? przy czym ten pierwszy żakiet to już przegięcie, do ramoneski mu bardzo daleko. rewolucyjna czujność ;)

Oj taka jestem straszna. Grrr ... uważaj bo Cię zaraz ukąszę ;PPP Haha. Ależ mnie czasem śmeszą te anonimowe komentarza na forum ;))

Gość domixvi
ojej no to moze sprostuje;) ja zalożyłam temat i dobrze wiem ze pierwsza to nie jest ramoneska dlatego w temacie tez mam napsiane "kurteczka" ale nie ważne.. pozatym to nie jest żadna reklama poprostu szukałam ramoneski i akurat taka znalazłam a w tych samych przedmiotach uzytkownika ta drugą ktora"ramoneska nie jest" ale tez mi sie spodobała.. Tak cięko o jakąs opinie..no ale nic nie ma to jak życzliwość ludzi "za komputerem"

Gość niestety nie podoba mi się
pominę już cenę tego czegoś, bo jeśli efekt jest wart takiej ceny to może warto ja ponieść. Niestety tutaj zdecydowanie nie warto. Dziewczyna na zdjęciu (wbrew cenie tej kurtki) wygląda tanio i wulgarnie, jednak nie wiem czy to wina samej dziewczyny czy tej kurtki, ale efekt końcowy po prostu mnie odrzuca na kilometr.

Gość zakupohhhholiczka
Dla dody w sam raz :P

Gość fajne ale do kompletu konieczn
SKÓRZANE SPODNIE !!!!!!!!

Gość karinamala555
Spodnie są świetne, a nie będzie ten zestaw za bardzo "gryzł" się se sobą ?

Gość no co tyyyyyyyy
skóra ze skora mialaby się gryżć ? chyba ze chodzi ci o krój bo konkretnie do ramoneski to skórzane w stylu jeans by chyba lepiej pasowały ale i te sa OK, tylko kolorystyka tez powinna byc zblizona choc czasem p. brąz z czernym lub czarny z czerwonym tez extra pasuja!

Gość a wg mnie to
wlasnie te nietypowe bardziej pasuja do ramony i kolorem (ramona brązowa i spodnie tez - nawet jesli nawet inny odcien to i tak brąż) a kroj - przeciez kieszenie maja jak jeans a z p5zodu wlasnie taki buntowniczy charakter jak ramoneska! IDEALNE !