Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykatole

polak-katolik opis postaci

Polecane posty

Gość antykatole

Na pewno spotkaliscie się z okresleniem Polak-KAtolik. Z czym wam sie kojarzy to określenie? Dla mnie oznacza ono synonim szuji, dwulicowego bydlaka i najgorszego skurwiela jaki może sie trafic. Czemu ? Z praktyki i obserwacji. Wielkokrotnie zauważyłem, że osoby, które na pokaz sa b. religijne w rzeczywistości skłonne są do największych świństw, takiej niczym niewywołanej nienawiści do innych. A przy tym glośno się chwalą jak to w niedziele pojda pana jezuska w stopki pierdolnąc i będzie ok. Po czym podkładają bliźniemu swinie. Czemu tak bardzo rozmija się u nich teoria z praktyką?

niestety ... ale Dla mnie jest to synonim: - BRAKU TOLERANCJI ! - WIARY W ZABOBONY ! - NIEWIEDZY W ZAKRESIE PODSTWAWOWYCH DZIEDZIN NAUKI ! :/

Gość opis pasujący idealnie do ŻYDA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:D

Gość poslanka
tylko szuja plujaca jadem bezinteresownej nienawiści ze zmanipulowanym mozdzklem moze napisac taki post.Słyszałeś kiedyś o tolerancji do czyjegoś wyznania ,czy taka wiedza jeszcze na twoja wieś nie dotarła.

Gość antykatole
witam 1 katoliczke:)

Gość smierdziell
dla twojej wiadomosci... niczym sie nie roznisz od takiego katola, o jakim piszesz on nienawidzi takich ludzi jak ty ty nienawidzisz takich ludzi jak on piszecie o braku tolerancji a sami jej za grosz nie macie nie, nie jestem katolem, ale czyjes wyznanie to nie moja sprawa, o ile nie chce mnie z tego powodu zabijac albo ograniczac mojej wolnosci a z osobowoscia nie ma za wiele wspolnego ale to trzeba miec jakiekolwiek pojecie o swiecie zeby to zrozumiec i o tym jak nienawisc o podlozu religijnym czy swiatopogladowym (czy to pro, czy anty) dzieli ludzi i uczy nienawisci do innych

Gość antykatole
katol - nienawidzi wsz. ja boje sie ich nienawisci. zetknalem sie z ich agresja i przejawami nienawisci

Najwyższa pora by ten stereotyp "Polaka" :O zamienić na coś bardziej przyswajalnego dla świata. :O Polska ma tak bogatą historię, burzliwą i pełną zawirowań, upadków i wzlotów że każde gówno, które płynie za oceanu, w postaci MC to dla NAS jedynie wytarzanie się w luksusie :O