Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze goooo

ZOSTAWIŁ MNIE DLA STAREJ KROWY!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nienawidze goooo

bylismy razem ponad pol roku, ja mam 21 lat, on 24!!! zostawil mnie dla baby 37-letniej!!!!!! mi nic nie brakuje, uchodze za fajna laske, a on polecial na taka stara!!! gdy bylismy ze soba czasem sie nia zachwycal, juz wczesniej za nia latal, ale nic z tego nie wyszlo!!! no to teraz sobie wylatal!!!! nienawidze goooooo!!!!! chce sie zemscic!! co mam robic???!!!

Gość hahahhahahahahahhahaha
Znajdz sobie faceta w wieku 40lat:D Bedziecie jechali na rowni!:D

Gość a mnie dla malolaty
a moj zamienil mnie, ale to dopiero po poltora roku ( nie mogl sobie nikogo znalesz) na malolate , dziesiec lat mlodsza... zenada , aha dodam ze to internetowa milosc, nawet maja wspolne zdjecia i takie opisy jakich my ( ktorzy 4 lata sie znamy i mieszkalismy raezm) nie mielismy

Gość Mnie tez ale nie wyglada jak
krowa, po prostu jest o 5 lat starsza, a w jego wieku, jest dosc gruba i ma zmarszczki, ale pewnie moze sie podobac. Tyle tylko, ze kiedy mnie zostawial znal ja miesiac przez internet i ona ma dziecko, a on dzieci nie trawi

Gość nienawidze goooo
jeszcze spotkalam jego dobrego kolesia, a on mi wciska: ok, ma 37 lat, ale jest zajebista i wyglada sporo mlodziej, bo widzial ja kilka razy podczas gdy ten kretyn,moj facet sie w niej bujal :-0 :-0 kolejny zalosny palant!!!!!!

Gość maciarewicz2010
jak dobrze pogryzie to strawi...

Gość 37 nie moze dobrze wygladac
pewnie jest tłusta i ma obwisłe cycki a brzuch pomarszczony:O włosy trwała ondulacja i ubiera się w garsonki :P

Gość 37 nie moze dobrze wygladac
widział ktoś dobrze wyglądającą 37 latke? 🖐️

Gość człowiek który oszukał diabła
widocznie nie potrafiłaś go "zadowolić" i uciekł do dojrzałej kobiety:D przykra sprawa ale na pewno znajdziesz lepszego ;)

Gość bo glupieee
peezdy mysla ze jak sa mlode to wszystko :-p mysli taka ze za sam fakt ze ma mniej lat, to faceci wszyscy do stop,a tu zoooooonk!!! :-p :-p takie panny to czasem w ogole nie ruszaja mimo ze moga byc i ladne, ale nie maja tego czegos. tez bym chcial taka 37 latke,choc mam 25 lat,widocznie chlop wiedzial co robi :-p :-p :-p

Gość no taka to juz potrafi ssac
:P :D

Gość nienawidze goooo
nie jest gruba i z twarzy jest b. ladna musze przyznac, widzialam jej profil na facebooku,ale ma 37 lat!!!!! :-0 :-0 :-0n i to powinno przekreslac ja na amen!!!!!!

Gość nienawidze goooo

Gość dokładnie tak jest jak
sama sie przekreśl:O

Gość człowiek który oszukał diabła
nigdy nie wiadomo co w kim siedzi :P i cóż nigdy nie wiadomo czy któś mówi prawdę :) czego oczekujesz ,że ktoś się nad Tobą zlituję? napisze ,że życie Cię skrzywdziło ? nie ma lekko i trzeba iść dalej:D

Gość Torcik Węgierski
ja też mam mniej więcej tyle lat i nie narzekam na wygląd i na powodzenie :classic_cool:

Nooo koleżanko nie szalej...Zrobił cie w trąbe ale ona nie jest dinozaurem iteż ma prawo miec faceta a ty latek też tyle mieć będziesz i chcesz próchnem byc nazwana? Wsciekaj sie na niego

Gość Ko-bie-ta
Poczekaj. Kiedy będziesz miała tyle lat co ona zrozumiesz, czym różnią się 37-latki od 21-latek. I nie mścij się, nie warto.

znam duzo 30tek co wygladaja lepiej niz 20stki wiec nie mysl sobie ze jestes wyjatkiem widocznie miala cos czego ty nie masz!!!!i nie rozczulaj sie tak nad soba.moze znudzil sie juz toba i wolal bardziej dojrzalsza??????pomysl?

Gość dsadsf
OBRZYDLIWE!!!!!!! dla takiego starego krowska???!!! czekaj czekaj kochana, znudzi mu sie szybko!!!! znow zapragnie mlodego jedrnego cialka, a nie obwislego babolca z bachorem, a tfu!!! okropnosc:/// faceci sa BEZNADZIEJNI i zalosni kur**** znajdziesz se lepszego niz ten wior- bez zboczen i dziwnych fetyszy :-O :-O :-O

Gość dfghbvc
widzisz moze była lepsza w łuzku niz ty jebana kłodo. moze tamta lubi anal.

Gość dawaj fote
:D

Gość srali muchy bedzie wiosna.....

Gość dla starej
dobre

Autorko a co Ty sie przejmujesz? Za kilkanascie lat on bedzie miał emerytke, a Ty bedziesz jeszcze w miare młoda i pewnie juz dawno bedziesz miala nowego, fajnego faceta :)