Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasbibi29

chcę zagrać stewardessę dla mojego męża

Polecane posty

Gość sasbibi29

Mam taki pomysł na niespodziankę. Zamówiłam kostium stewardessy. Odpowiednie nakrycie głowy- nie wiem, jak ono się nazywa i szmizjerkę zapinaną na guziczki długości do uda. Mój mąż powiedział kiedyś że miałby ochotę na stewardessę (nie był wtedy moim mężem jeszcze). Zamierzam wezwać go na Okęcie, a tam będę czekać przebrana z walizeczką na kółkach i omówić się z nim na kawę. Będziemy ją razem pić a temperatura będzie rosła... A potem bym chciała najchętniej się z nim bzykać, albo mu obciągnąć. Tylko jak to wykonać technicznie na lotnisku? W toaletach podobno monitorują i pilnują. Myślałam o parkingu, ale tam dla mnie za zimno i za tłoczno. Macie jakieś pomysły i co myślicie o mojej niespodziance?? Ja jestem bardzo podeksycytowana :))

Gość sasbibi29
Dziewczyny..przyznajcie się !! Jestem pewna, że macie doświadczenie w takich niespodziankach. w końcu to FORUM EROTYCZNE!! :)

Gość anja256
tez tak zrobiłam mojemu partnerowi, niestety nic z tego nie wyszło, nie był nawet specjalnie napalony, może dlatego ze to labrador :(

Gość sasbibi29
To miało być śmieszne??!

Gość malysz
mi się podoba!!!! Gdyby moja mi tak zrobiła to bym ja zamęczył :-) na maxa. Moze hotelik gdzieś blisko, albo busa z ciemnymi szybami wynajmij.

Gość sasbibi29
Nareszcie coś konkretnego!! :)) Busa z ciemnymi szybami? Jak to załatwić? Myślałam o samochodzie, ale tam chyba nie za wygodnie, poza tym nie uda mi się tego samej zorganizować- nie mam prawa jazdy :((

Gość Janek Komarnicki.
ja ci moge udostepnic busa z przyciemnionymi szybami stówa za godzine pod okęcie

Gość sasbibi29
To podaj jakiś kontakt...

Gość malysz
duży samochód mam, ale bez ciemnych szyb, gdybyś miała koleżankę stewardessę to pewnie byl szybko je zaciemnił!!!! Tylko dwójkami a nie wszyscy razem a samochód był by za darmo hmmm

Gość sabsibi29
A dziewczyny się nie wypowiedzą? Musiałam na chwilkę umknąć, żeby mój mąż tego nie zobaczył, bo by się wszystkiego domyślił

Gość malysz
dziewczyny ... możne nie wszystkie takie fajne zabawy lobią. Trochę dreszczyku, emocji... i fajna zabawa!!!!