Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papuśna

Co Wy o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość papuśna

Hej!mam na imię Marcelina piszę w imieniu własnym a także przyjaciela Mariusza.Chcę Wam w skrócie opisać o ile da się to ując skrótowo opowiedzieć naszą sytuacje.Jesteśmy ludzmi lubiącymi nowe przygody wyzwania,i bardzo lubimy poznawac nowych i ciekawych ludzi.Poznaliśmy ich bardzo wiele.Kiedys tak dla żartu stworzylismy fikcyjne konto na nk nie spodziewalismy się tak wielkiego odzewu,zaczęlismy z tymi ludzmi przechodzić na gg i tak poznalismy wiele osób i wielu osobom pomoglismy bo dzięki temu porozwiązywaliśmy ich problemy i innych ludzi z nimi związanymi.Ale co najwazniejsze to to że stworzyliśmy dziewczyne- Martynę,która dostała swoja własna historie,ma ona bogata przeszłość ma własną twarz jest osobą realna chociaz nigdy nie było takie na świecie.I tak poznaliśmy dziewczynę-Patrycje,która wplątała się w ta znajomośc,która jest tylko virtualna.Ale bardzo mocno się z nia zżyła.Na dodatek my poznaliśmy osobiscie tą dziewczynę i jest ona teraz nasza kolezanka,okazała się ona biseksualna i wiem,że ona stara się mnie zdobyć.Wszystko nas to bardzo kręci i w miarę upływu czasu i zaangazowania patrycji życiorys Martyny rozrasta się,dochodzą nowe postacie itp ona to wszystko łyka jest bardzo związana z Patrycja,ufa jej itp a tak naprawde jej nie ma!!Myślicie,że nadaje się to na temat jakiejś ksiązki?to jest tylko sedno sprawy a jest jeszcze wiele pobocznych tematów ile osób zostało "stworzonych" i każda ma jakiś swój cel.Pewnie pomyslicie ze jestesmy nienormalni ale macie prawo,bo ja i on to dobrze wiemy,ale jest to dla nas także świetna zabawa oderwanie się od świata nauki i nudnych szarych ludzi.

Gość pisać każdy może czasem
lepiej czasem trochę gorzej

Gość allel
bardzo dobry pomysł żeby spisać to w formie książki :):) podoba mi się ten pomysł :)

Gość lutuś
Witam Ja chciałbym zauważyć ze jeżeli ktoś wpadł na taki pomysł to ma bardzo bujną wyobraźnię, jest kreatywny, twórczy, bo domyślam się że tych wymyślonych osób było znacznie więcej i każda miała inny charakter oraz inna historię życia. A to jest nie lada wyczyn stworzyć tyle barwnych życiorysów i przede wszystkim ograną się w tym wszystkim A co do tego czy to nadaje się na temat jakiejś książki to myślę że tak i książka ta by się dobrze sprzedawała bo łączyła by w sobie tyle przeróżnych treści byłaby uwikłana różnego rodzaju zagadkami i można by było ciągle ją pisać i tworzyć nowe osoby podziwiam za wyobraźnie i kreatywność puzdro dla Cibie i Kolegi

Gość alan
Witam :):) Ja chciałbym zauważyć ze jeżeli ktoś wpadł na taki pomysł to ma bardzo bujną wyobraźnię, jest kreatywny, twórczy, bo domyślam się że tych wymyślonych osób było znacznie więcej i każda miała inny charakter oraz inna historię życia. A to jest nie lada wyczyn stworzyć tyle barwnych życiorysów i przede wszystkim ograną się w tym wszystkim :) A co do tego czy to nadaje się na temat jakiejś książki to myślę że tak i książka ta by się dobrze sprzedawała bo łączyła by w sobie tyle przeróżnych treści byłaby uwikłana różnego rodzaju zagadkami i można by było ciągle ją pisać i tworzyć nowe osoby :) podziwiam za wyobraźnie i kreatywność puzdro dla Cibie i Kolegi :)

Gość codziennie widzę tu zakładane
coraz bardziej kretyńskie tematy ten przerósł wszystko wariatów powinno się zmykać

Gość papuśna
No ale co uważasz,że nasza historia jest niemożliwa i myślisz,że to prowokacja?to jeszcze bardziej umacnia mnie w przekonaniu,że mamy niezwykle bujną wyobraźnie i,że warto wydać tą ksiązkę tylko jakoś czasu brak na napisanie :( bo nauki dużo.