Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hueheuehuree

co kupić na pierwsze urodziny?

Polecane posty

Gość hueheuehuree

mam 100 zł na prezent i nie wiem co kupić :( doradźcie ....

Gość a gdzie jesteś
chłopie cczy dziewczynka?

Gość hueheuehuree
chłopiec :) no ten samochodzik niczego sobie;)) a co jeszcze mogę?

ksiażeczki z dzwiekami klocki zabawke edukacyjna za 100 zeta mozna niezły zestaw zrobic

Gość hueheuehuree
taaaa bylam dzisiaj w supermarkecie to te zabawki takie drogie, do 100 zł samo badziewie mi się wydawało, a tak powyżej dopiero coś ciekawszego, a ja niestety nie mam więcej :/

no to zamów na allegro tutaj jest od groma zabawek ponizej 50 i 30 zeta uważam ze jak kupisz samochodzik albo konika i kilka ksiazeczek np w taniej ksiązce sa fajniusie dla małych dzieci to bedzie ok taki maluch bedzie sie bardzo cieszył wiem bo mój szalał jak dostał piłeczki gumowe czy klocki 100 złotych spokojnei ci wystarczy

ja mojemu bratankowi na pierwsze urodziny kupiłam nocnik-fotelik z wyciaganym pudełeczkiem-klozetem do tego basen i gumowa mame foki i male foczki. prezent okazał się strzałem w 10, bo wszyscy mu kupili mega pojazdy, on nawet sie nimi nie zainteresowal, a balon przegryzł już po pół h a z nocnika wstac nie chciał.(pomijając to, że za kilka mc ma dwa lata, ale jeszcze nic do nocnika nie narobił)

Gość hueheuehuree
no właśnie widze, z tym allegro dobry pomysł, tylko wiesz coś na obrazku ładne jest a przyjdzie bubel to będzie słabo. dziękuje za pomysły - bardzo mi pomogłaś !