Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grill

Gdzie sie wszyscy podziali?

Polecane posty

grill na wiosne, teraz mamy zime :classic_cool: niemozliwe :-o

piateczka kolego po fachu :D z jaką misją Cię wywiało???czyje piękne szaty zdzierałeś by duszę piękną niewieścią zdobyć hmm?😍

no ładnie :D nie to co ja:O usmarowana smołą dnia codziennego,co lewą nogą budzik kolejny dewastuje w porywach opamiętania,że piąta rano wybiła i za chlebem trza rękawy zakasać :O nie dla mnie uciechy grabarskie 😘

truposze sie upominaja o swoje prawa zza grobu,coz zrobic, robota jest to sie robi, tak na marginesie ktos "mundry" usunal mi temat z zyczeniami na nowe zycie :(

hahah nowe życie? weź nieboraka kasowacza pod swoje arcyskrzydła,to odechce się trzpiotowi kasować temata :O to licho pewnie było :O a ja podziekuje za zyczenia nowego lajfa bo własnie na owym new lajfie startuje :D gdzie mię nogi me krótkie poniosą...nie pytaj :D znając krnąbrność losu-tam gdzie nie trzeba ;)

nieeeeeee??? łolabonga to zamknałeś mi tym sposobem usta :D 1:0 dla Ciebie :P jaką nagrude chcesz?

hahahahah ja odziana w stroj Lucyfera niezdejmowalny acz zadnym sposobem...wiecej bys sie nadenerwował niz zażył rozkoszy :D nie polecam tez marzeń sennych bo wpływają na dezorganizację cyklu całodziennego :D jednym słowem-nicże ze mnie ciekawego...nie warte grzechu kęsa bynajmniej wcale :D ale mogę poswatac z kim trzeba :D

aha :O to ta moja nieuczesana fantazyja :O oo wybacz moj Panie i Władco...likier czekoladowy juz sie robi :D łan mołment pliss :D diablo tez człowiek i lewe rece czasem ma :P ide nastawic imbryk rozkoszy podniebiennej bys do wyboru miał bez i bardzo-procentowe :D

ha widzisz? tylko uważaj...wypiłes eliksir miłosny...bedziesz moj na wieki :O :P wiec teraz wykonawszy podstepny uczynek mogę niegrzecznie Cie wycałować i znikam w czeluści marzeń niegrzecznych :D adios papatki zdejmuję szmatki :P buch do wyra wiec mię nie wyciągać z niego :O branoc😘 😍