Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki to facet

Panna - mężczyzna jaki jest?

Polecane posty

Gość jaki to facet

Jakie macie doświadczenia z facetami spod znaku panny? jacy oni są? nie znam żadnego mężczyzny - panny, więc proszę piszcie wszystko co wiecie

Jeżeli uwazasz że gwaizdy odległe o tysiące i miliony lat świetlnych mają jakikolwiek wpływ na ludzkie życie jestes w błędzie. To co widzimy - może już tam nawet nie być od setek lat. Sama sprawdź jaki jest.

Gość 92
opanowani, wiedzą co dobre:) z zasadami..:) stanowczy, uwielbiaja przyrode.. nie sa raczej romantykami. głownie samotnicy.

Gość zona panienki
troche kobiecy,opiekunczy,delikatny,twardo stąpa po ziemi,potrafi znalezc wyjscie z praktycznie kazdej trudnej sytuacji,wspanialy maz i ojciec,troskliwy,zaradny,uparty ale wie co to kompromis,uczuciowy,wrazliwy,zdarza sie ze pedanteryjny. tyle na ten moment przyszlo mi do glowy.w sumie jak dla mnie najlepszy znak.

Gość 92
zona panienki- idealnie opisane.:) taki wlasnie jest moj tata:)

Gość zona panienki
:)

Gość jaki to facet
na ojca inaczej patrzymy niż na partnera chodzi o pannę partnera piszcie piszcie

Gość zona panienki
no ja ci partnera mojego opisalam.

Gość jaki to facet
żono panienki dzięki

Gość była dziewczyna PANNY
1. PEDANTYCZNI. Mój Ex ściągał swoje wyprane przeze mnie ubrania z suszarki bo uważał, że nikt tak dokładnie nie wypierze jak On. A przecież oboje korzystaliśmy z tej samej pralki. :D Non stop coś pucował. Z podłogi można było jeść a w kranach i klamkach przeglądać jak w lustrze. Dostawał pieniaczki jak zobaczył choćby najmniejszy okruch. Nie można było jeść ani pić POZA kuchnią. 2. ZNIEWIEŚCIALI Ktoś wyżej napisał "trochę kobiecy"... to BARDZO delikatnie powiedziane. Mój był metroseksualny. Wiecznie wymuskany, wydepilowany, robił sobie maseczki i stroił się przed lustrem. Poza tym pisał mi wiersze i cytaty o miłości. Robił jakieś badziewne, romantyczne kolaże z naszych wyjazdów. Albumy ze zdjęciami podpisane jakimiś żenującymi opisami z żałosnymi buźkami... W knajpie pił kolorowe drinki z parasolkami. Uwielbiał czulić się w miejscach publicznych... i kochać się przy świecach w rytm muzyki Sade... :O Czasami czułam się przy nim jak przy koleżance niż przy facecie. 3. OSZCZĘDNI Ze skłonnością do skąpstwa. Mój EX chętnie korzystał ze wszystkiego co go nic nie kosztowało. Jadł kupione przeze mnie jedzenie, używał moich kosmetyków, jeździł autem, które ja zatankowałam. Jeśli On miał płacić za zakupy spożywcze to kupował serki za 0,69 zł i po 4 plasterki wędliny i po 2 bułki na głowę bo, jak tłumaczył, "więcej się zmarnuje". Lubił drogie kosmetyki i jak sobie coś kupił ekskluzywnego to chował przede mną i używał po kropelce... w tym samym czasie zużywając moje... bo ja dostawałam kosmetyki diora, gucci, lancome, d&g w paczkach od mamy ze stanów. No i zawsze starał się tak ustawić sytuację, żebym to ja musiała płacić a On miał mi oddać... co oczywiście nigdy nie miało miejsca. Więc słyszałam, że jeszcze wypłata mu nie wpłynęła, że zapomniał portfela, że karta mu się "przeterminowała" a jeszcze nie aktywował nowej. Kiedyś nawet mnie poprosił, żebym kupiła prezent urodzinowy jego mamie bo On nie wie co i się później rozliczymy. Kupiłam perfumy Gucci i kosmetyki Lancome - w sumie za 350 zł. Kasy nigdy nie oddał a na urodziny nie zostałam zaproszona. Poszedł sam z kupionym przeze mnie prezentem. :D Na okazje (gwiazdka, urodziny, imieniny) mówił mi wprost co chce dostać i zawsze były to rzeczy markowe i kosztowne a sam kupował mi badziewia jak np. łańcuszek z przewieszką, który barwił mi szyję na czarno albo kasetę vhs z jego ulubionym filmem. :D Ogólnie nie wspominam go źle ale dziękuję Bogu, że zniknął z mojego życia.

Gość przede wszystkim upierdliwi
uparci, przesadnie oszczędni, pracowici aż do przesady (prawie maniacko przekonani o tym że bez ncih swiat by się zawalił) cholerycy, kłótliwi, wypominają wszystko słowem trudny charakter

Gość L.
Mój Mąż Panna jest rozrzutny, nie potrafii oszczędzać, nie dba o porządek, nie potrafii nic w domu zrobić.... ale jest bardzo dobrym ojcem dla moich dzieci.

Gość juhuhuh.
Witam, chciałabym Wam przedstawić grę, w której budujecie własne zoo. Jest wiele poziomów do przejścia, misje, konkursy itp. http://nutella16.mondozoo.com Gra jest bardzo wciągająca, wspaniała na nudne deszczowe popołudnia. Z nią nie będziecie się nudzić. Jest forum także, na którym w razie problemu pomogą Wam inni gracze. Gdy już będziecie zarejestrowani, macie mozliwość wygrania 250 Euro, trzeba się tylko trochę postarać. http://nutella16.mondozoo.com Polecam, pozdrawiam i powodzenia w budowaniu zoo

Gość matyldkaaas
faceta panne omijaj z daleka??? Strasznie trudny znak , uwazam ,ze najgorszy jesli chodzi o męzczyzn!!!

Gość Marcinek0085
A co myślicie o Wodnik - Mężczyzna ? Jeśli wasz syn przejawia niezdrowe zainteresowanie grami komputerowymi, postarajcie nakierować go ku bardziej zdrowemu hobby - to wino, kobiety i karty. http://tnij.org/ftcg

Mężczyzna Panna to ignorant, kłamca, manipulator, wieczny Piostruś zapatrzony sam w siebie. Ludzi potrzebuje żeby ciągle potwierdzali jego doskonałość. Wierzy że nikt nie jest taki jak on i nikt mu nie może dorównać! Ach jaki to on nie jest...A wszystko to mżonka i wielkie pozory. Kocha być adorowanym i podziwianym żeby pokazać innym jaki to on nie jest. A prawda jest taka że jest mocno zakompleksiony. Robi wszystko na pokaz. Jeżeli jest miły to tylko dlatego że ma w tym interes. Dla własnego interesu gotowy jest zrobić wszystko. Żyje idami bez szans na zrealizowanie. To typowy kłamca, ubarwia swoje życie historiami, nie istniejącymi w rzeczywistości . Gardzi ludźmi którzy mu nie dorównują. Jako istota doskonała wybiera kobiety które mógłby pokazać przed znajomymi żeby móc się nimi chwalić. ( w końcu on ciągle musi sie dowartościowywać)!! Niestety te mądre szybko go rozszyfrowują i pozostawiają. Jest skąpym dusigroszem. Dla niego 1 zł. ma znaczenie. Wiec dla kobiet z klasą jest niegodny uwagi. Wskazówka - trzymać się od takich z daleka.

Gość ja tez byyłam WS
kazdy ma troche racji. mój męzeus jest pracocholikiem , bez którego swiat by nie istnial, nie depiluje sie i nie dba przesadnie o swoją urodę,zadbanych facetów nazywa pedz...@mi:( ale przeentuje sie jako tako ze woim piwnym brzuszkiem.przesadnie oszczedny co dla mnie wyglada na skapstwo:(. chwali sie swiatu wszystkim co posiada, a teraz inni maja więcej i lepiej wiec to co mamy to zadne cuda:( i straszny maminsynek. kocha ja nad zycie, dzieciaki tezx a ja to chyba jestem z nimi z przyzwyczajenia:podaj, posprzątaj, ugotuj , pozmywaj:(