Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aaaaliyah

Boje sie myszy...

Polecane posty

Gość aaaaliyah

Witam. Wiem ze dla niektorych temat wyda sie banalny, jednak dla mnie jest na tyle powazny i przerazajacy ze postanowilam tu napisac. Czytajac to pewnie wiekszosc sie ubawi- fakt mnie tez bawi kiedy mam swiadomosc ze sa z dala ode mnie, ale niestety nie potrafie sobie z tym poradzic... Co jakis czas w mieszkanku pojawia sie to male paskudstwo, czasem zdechniete bo najedzone trutka, czy przybite myszolapka;) ajc ale ja nawet na zdechnieta patrzec nie moge ;( A dzisiaj w nocy to mialam tragedie bo wpadla do mojej sypialni i tak mnie wystraszyla, ze dzownlam po wsparcie aby ja zlikwiodowac ;) i tak zlapala sie na lapke ale nie moglam spac cala noc ;( ehh jeszcze przed glowa mi przeleciala.. jedza mala.. Nie wiem skad u mnie taki paniczny strach ze serce ucieka do gardla ... kiedys za mallatki nawet mialam chomiczki i jakos normalnie bylo a tu prosze, co na stare lata sie z ludzmi robi;) Ma moze ktos jak ja, albo moze wie ktos w jaki sposob mam sie przemoc do tych wariatek... :/ Tylko prosze nie pisac mi o kocie bo koty lubie ale u kogos, ahh a poza tym to jakis wstret mam po tym jak naogladalam sie filmow ze ludzi zjadala ( i to ile lat temu) i te ich ogony.. jak szczorow ah i ten wzrok przebiegly ktory mowi- odwroc zwrok albo ... atak

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować