Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camel1913

Zdrada ukochanej co zrobic.. Pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość Camel1913

Otoz moja historia wyglada nastepujaco: zobaczylemm u ukochanej ze pisze z kims smsy. w tych wiadomosciach padaja slowa typu: przytul mnie, pocaluj cudownie to robisz... To byl straszny cios dla mnie... powiedziala miz e robi to zeby miec odkocznie ze to jej wina nie powinna byla tego robic... Powiedzialem jej ze musi wybrac mnie albo jego... Z tego co widze i slysze nie chce na ten temat rozmawiac, boli mnie to strasznie bo w koncu jestesmy ze soba 4 lata. Dalem jej wybor albo ona zakonczy te znajomosc przy mnie albo ja zrobie to za nia.. Ona niestety nie chce. Dalismy sobie szanse zeby zaczac od nowa i zapomniec o tamtym... Denerwuje mnie ze pomimo tego ze ja ja kocham ona tez twierdzi ze kocha mnie i dla tego skonczy z tym innym kolesiem, ona nie chce zakonczyc tamtej znajomosciprzy mnie... nie moge sie z nia w tym temacie porozumiec. Prosze was Kobiety o pomoc, co mam zrobic jak to traktowac...

Gość Camel1913
Pomoze ktos...

Gość Camel1913
Pomoze ktos...

jakby tak zarobił mój facet, juz by mnie przy nim nie bylo... na co liczysz bedac z nia? Jestescie 4 lata ze soba, a ona juz szuka odskoczni. Strach myśleć co będzie po 20...

o biedaku wpadłeś po uszy i prędko się z tego nie wykaraskasz. Przykro mi. a może chce was mieć obu?? Czasem tak bywa, że sama nie podejmie decyzji tylko musisz ją zostawic w fakcie dokonanym. Zerwij, ni kontaktuj się, albo przebacz i żyj w trójkącie.

Gość alkjhjjjj
kopnij ja w d***

Moim zdaniem powinienes zakonczyc wasz zwiazek. Bo to nie jest zwiazek tylko fikcja. Ty ja kochasz, ona Ciebie (wg mnie) nie. Jak sie jest zakochana i szczesliwa, to nie pisze sie tego typu smsow z obcymi facetami i nie szuka sie odsoczni. Ona podjela decyzje. Nie zrezygnowala z tego kolesia wiec Ty nie badz p i p ka tylko facet i odejdz. Po co Ci dziewczyna dla ktorej inny facet jest wazniejszy od Ciebie? W normalnym zwiazku powinienes liczyc sie Ty. Ty powinienes byc na 1 miejscu. A nie jestes.

już pomagam. Zapoznaj się dokładnie z tematem swingers i żyj długo i szczęśliwie ze swoją ukochaną swingerką.

Gość Camel1913
f5