Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobarefleksyjnaraczej

cuda dziwy

Polecane posty

wiecie co -chcę wam napisać o pewnym cudzie. Jak to możliwe, że przebywając na wsi, na której nie liczy sie już nic prócz wykształcenia - a jestem niedokończoną , że tak powiem doktorantką no to studia skończyłam, nie? A wiecie kim ja tu jestem? Licealistką. Słuchajcie no nie pojmuję tego. Co to ma znaczyć? Ja się tego trzymam ze względu na ADRES, ale to można dostać choroby psychicznej zwłaszcza jak się jest po 5 latach studiów dziennych. Czy to jest tak trudno zrozumieć, że albo ktoś się uczy albo nie? Ja tego nie rozumiem :(

Gość dfhgkjlj
a magisterke obronilas? tytuluj sie absolwentka uniwerytetu, politechniki, akademi czy co tam skonczylas i nie przejmuj sie opinia i innych :)

Ja sie po prostu zastanawiam nad wieloma sprawami. I tyle. Nad sobą samą - jak to osoba refleksyjna raczej... zastanawiam sie w taki oto prosty sposób - jestem normalna ja czy reszta jest normalna a ja nie? Coś w stylu być albo nie być - kapujesz?

Gość a ty zajmujesz sie czyms jeszc
ze oprocz tego rozmyslania nad soba?

No wiesz - dopóki nie dostaniesz zwolnienia dyscyplinarnego to się nie przejmujesz zbyt wieloma sprawami. ale ja dostałam negatwywną ocenę pracy. I teraz znowu - dostałam albo nie dostałam bo to się trzeba było zdecydować ja myślę te 5 lat temu już. A tak poza tym to nic do nikogo nie mam bo jeśli dostałam tę ocenę to coś rozumiem a jesli nie to już nic nie rozumiem. A przede wszystkim po co stwarzano nadzieję, że nie. Tylko jak ja ją dostałam i za co w sumie? Za nieobecność jednego dyra w szkole cały rok i chorobę psychiczną drugiego dyra? No to ale powód wielki :( I za żydowską pania profesor bez tytułu? No ale dostałam czy nie dostałam do cholery tę negatywną ocenę pracy? Cisza. No to dostałam i tyle :( I rok procesu było jeszcze w tym wszystkim - w sumie 2 lata. Ani na milimetr nie ustąpię świniom polskim i koniec :( Bo niby po co mi te 2 procesy? Żeby dalej było to samo? To po co te sady pracy stoją :(

Gość
jestes ok a starym babskom mow ze jestes pania mgr i niech sie odczepia

Oprócz rozmyslania nad sobą zajmuję sie jeszcze takimi rozmyślaniami: 1. po co istnieje język polski 2. po co istnieje Polska w ogóle Po co to jest? Albo - po co w Polsce jest szkoła? Żeby w domu sie nie nudzić? Żeby sie pochwalić ciuszkami nowymi. ? :(

Gość jak juz go skopiowales
i co? opublikujesz chociaz swoje prace? czy tylko bedziesz tak sobie siedziec, wegetowac i rozmyslac?

O bazieńka! witaj - skądś znam tego nicka - ale skąd? coś tam pisałaś. No właśnie tyle rozmyślam i rozmyślam. Może napiszę jakieś ROZMYŚLANIA niebawem? Nie wiem :( wszystko możliwe. Nie daj sie bazieńka 🌼 Eeeeeeee to miało być do pracy. teraz bym to musiała przeredagować, a opublikować? po co? Nie mam się za co obronić a gdzie tam opublikować. Nie ma - ani na milimetr nie można nikomu ustąpić - przykro mi. Najpierw latami ktoś z ciebie robi głupa, a później mu jeszcze ustępuj. Widłami albo kosą i tyle :(

A to że jestem licealistką to i tak już po prostu jest - ło... sukces straszny moje 18 tu. Bo było już 10-15. A jest 18. choć no... nie wiem. Może się mylę - co gorsza. 18 to OPTYMIiSTYCZNA jest wersja mnie tu :( ps. chcielibyście żyć w Hollywoodzie? :(

życie w Hollywoodzie swoim biegnie torem wczoraj pole orał jeden tu traktorem dzisiaj psy szczekają od rana samego nie ma dnia by sie nie działo tu coś wybitnego :(

Popatrz na siebie - czerwona pomarańcza na czarno . Idzie idzie wiosna będziem siać znów zboże trzeba w czas pomyśleć o nowym traktorze Wnet słońce zaświeci trawa wnet urośnie jeszcze jest przewiośnie a tu już po wiośnie. :( A ide se ksiązke poczytać lepiej... :( cześć

Niczego nie biorę - jem czasem coś dobrego, ale sie ograniczam w Wielkim Poście. Dalsza część wierszyka O moj Hollywoodzie wsród gęstwiny lasów nikt Cię nie doceni ani twoich wczasów jednak w jakim państwie ty sie dziś znajdujesz odgadnąc to trudno tak się tu marnujesz

Gość jestes na cos chora
Czy Ty czasem nie cierpisz na chorobę psychiczną ? Trudno zrozumieć to co piszesz ;(

może tak jednak w jakim państwie ty się tu znajdujesz odgadnąc to trudno jednak DOMINUJESZ marnujesz to nie - źle im nie ma, ale DOMINUJESZ powinno być cokolwiek to oznacza :(

a dalej tak O Mój Hollywoodzie! Ile ty masz kasy po co tobie pola po co tobie lasy po co tobie spiewy po co tobie granie zostało ci chlanie oraz kasowanie :( a może tak nie wygląda każdy hollywood już teraz? :( Polski Hollywood jest WŁAŚNIE TAKI jak dla mnie :(