Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogame

ja mu w gaz a on zgasł czyli auto strzelające focha

Polecane posty

no może nie dosłownie, ale coś w tym temacie jest :( mam problem z autem jak dodaje gazu i przekracza 2 tys obrotów to traci moc i nie chce jechac skurczy byk :( już nie wiem gdzie szukac porady, mechanicy wymienili mi jakiś zawór, za 3 stówy, okazało się że to nie to teraz mają pomysł na turbine, a to koszt 1500 zł :( a jeśli to tez nie bedzie to?? tak sobie myśle że może ktoś miał problem podobny do mojego, a może jest wśród nas jakiś specjalista w dziedzinie motoryzacji? niebawem szykuje mi sie podróż 700 km, i chce naprawić tą usterkę jak najszybciej proszę o komentarze auto to audi a6 2.0 tdi z 2000 roku

Gość dzieki wielkieee
popruszczaj wtedy sprzęgło ...

czy wiesz o co to może chodzić? kiedyś tak nie było!!!! podobno to jakiś problem z ciśnieniem albo jest go za dużo albo za mało

raz jest za du,ze ciśnienie w kolektorze ssącym, a za chwile go nie ma :( boże co to się zepsuło? wie ktoś??????

Gość naprawiacz dizli D
nie wiem czy to pomoze ale ja w swoijej octavi 1.9 tdi mialem tak ze po pewnym czasie silnik tracil moc i bardzo slabo przyspieszal. wystarczylo kupic na stacji paliw taki plyn do przeczysszczania wtrysku paliwa itp. Zaleca sie go uzywac w dieslach co iles tam tysiecy km. zatankowalem do pelna,wlalem calą buteleczke i po wypaleniu calego baku problem minął :)

dzięki ci serdecznie, może to to diabelstwo

hmmmm ale jak auto było podpięte pod komputer to wykazywało że to ciśnienie było raz za duże a raz za małe, więc to chyba nie były zatkane wtryski bo by były zatkane cały czas :( płyn wleje, ale to chyba nie to ma ktoś jeszcze pomysł?? co to się popsuło??????

Gość raz w tygodniu
Czujnik podcisnienia w kolektorze ssącym.

no właśnie ten czujnik mi wymieniki, i nic to nie dało :(

Gość raz w tygodniu
Zapchany węrzyk ktory idzie do czujnika, tam jest taka drobna siateczka potrafi sie zapchac syfem zmieszanym z oparami oleju, jak sie zaklei to na amen ;)

wrzuć w goraca wode ,jak nie masz zadnej chemi