Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helahelahela

Ból w pochwie w 21 tc. nie związany z infekcją.

Polecane posty

Gość helahelahela

Ból w pochwie mam od kilku dni. Nie jest to na pewno żadna infekcja bo pochwa nie jest ani zaczerwieniona ani mnie nie swędzi i piecze a po za tym biorę od czasu do czasu leki przeciwgrzybicze. Ból jest taki jakby ktoś mnie kopnął w to miejsce lub siedziała na czymś bardzo wąskim.Tydzień temu byłam u lekarza i niby wszystko z ciążą jest w porządku. Jednak martwię się trochę bo boli mnie już od kilku dni i jak na razie nie przestaje. Jest to moja pierwsza ciąża i nie wiem co jest normalne a co powinno mnie martwić. Nie wiem czy nie powinnam sie zgłosić z tym do lekarza czy czekać do następnej wizyty którą mam dopiero za 3 tygodnie. Miała któraś tak i co to może być?

Gość helahelahela
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość nie wiem dokładnie
ale może to nei ból pochwy ale ból powiększającej się macicy lub kości spojenia łonowego.... zamiast czekać na wizytę zadzwoń do gina i spytaj

ja mialam i nadal mam bole w pachwinach i spojenia lonowego od 20tc.radze skonsultowac sie z lekarzem

Gość helahelahela
Nie boli mnie w pachwinach. Dokładni to odczuwam ten ból w pochwie po prawej stronie. Największy jest gdy się ruszam lub obracam na łóżku z jedneej strony na drugą ale gdy siedzę w bez ruchu to też odczuwam dyskomfort. Do lekarki bym zadzwoniła ale nie mam do niej tel a przyjmuje tylko raz w tygodniu. Drumdrum a czy u ciebie było to coś poważnego?

Gość helahelahela
Może któraś się jeszcze wypowie?

lekarz powiedzial,ze taka moja natura i tyle...:/a boli caly czas i z biegem czasu bol narasta.najbardziej dokucza w nocy i kiedy przewracam sie z boku na bok albo chce wykonac jakis ruch czy tez przy zwyczajnym chodzeniu...jezeli to rzeczywiscie spojenie to nie chce Cie martwic,ale lepiej to juz nie bedzie:/

ja swoje dziecko straciłam w 21 tc. czulam sie swietnie i tylko lekko mnie pobolewalo tak jak Ciebie. trafilam do szpitala niestety obojetnosc lekarzy i brak badan sprawily, ze dostalam infekcje wewnatrzmaciczna ktora zagrazala mojemu zyciu. kiedy sie o tym dowiedzialam bylo juz za pozno- pekl pecherz plodowy i wywoływano mi poród. taki bol jaki opisujesz moze byc zwiazany ze skracajaca sie szyjka. ja bym nie czekala i jechala na izbe przyjec do szpitala. lepiej dmuchac na zimne.wiem co mowie, bo to co ja musialam przezyc, nie zycze najgorszemu wrogowi.