Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łączka

teściowa

Polecane posty

Gość łączka
dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość Baby są wredne a faceci ślepi
Faceci są ślepi słuchając swoich mamuś, ale kobiety to potrafią dać w kość (piszę jako kobieta). To nie tylko dotyczy teściowych, np. moja mama to dziecko by zamknęła w kloszu, żeby nic mu się nie stało, tak przewrażliwiona, jak widzi, że np. małe dziecko mojej koleżanki siedzi na ziemi to już się boi bo się ubrudzi - masakra, nie wiem jak kiedyś będę w stanie zostawić z nią swoje dziecko. Myślę jednak, że Wy same będziecie takie wobec swoich dzieci, zwłaszcza synów i synowych, jak teraz Wasze teściowe w stosunku do Waszych mężów. Tak, tak, tak właśnie będzie, tylko teraz nam młodym nie mieści się to w głowie. W zasadzie to nie rozumiem dlaczego matki tak szaleją za synkami. Najważniejsze by dziecko było zdrowe, jednak ja bardzo chciałabym mieć córkę, najlepiej parkę, ale córkę na pewno.

Gość łączka
Jej o tej akcji ze smoczkiem nic,ale mężowi powiedziałam żeby zwrócil jej dyskretnie uwagę a on pobiegł nagadał no i teściowa zrobiła mi nikczemną awanture i żeby było ciekawiej to z tą awanturą zaczekała do dnia moich imienin aby ukąsić jeszcze bardziej.

Dzięki za odpowiedź.Zapytałam bo ja tez za jakiś czas zostanę mamą i jak na razie plany są takie, że po macierzyńskim wracam do pracy a niunią zajmie się trochę moja mama trochę teściowa. Z tym, że wiem, że z moją mamą sobie poradzę jak coś będzie nie tak a z teściowa to już różnie może być. Nigdy nie mogłam patrzeć jak ktoś oblizuje smoczek dziecka i wkłada mu do buzi, no po prostu mnie zbiera na wymioty. Przecież bakterie w jamie ustnej dorosłego człowieka są całkiem inne niż u dziecka.

Gość łączka
do może inaczej: więc dobra rada dla Ciebie ,chowaj smoczki Twojego przyszłego dziecka.POZDRAWIAM.

Pozdroaiwenia dla wszystkich teściowych!! Dla mojej też :D:D:D:D

Gość zagubiona......
13:17 [zgłoś do usunięcia] ike autorko może powinnaś zapisać się do przedszkola razem z dzieckiem? twoja teściowa to męża MATKA twoja teściowa to dziecka BABCIA nie ma ogona, rogów i kopyt?? to nie bój się i oddaj dziecko pod jej opiekę czy oddałabyś dziecko pod opiekę swojej PIERWSZEJ tesciowej?;)

Gość Bogumiła
Myślę,że ike to też teściowa dlatego te kąśliwe wypowiedzi.