Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2608

wpadki i kaszany to mopja specjalność

Polecane posty

dziś poszłam do banku i tak sobie rozmawiam z panią która mnie obsługuje a obo k na fotelu opstwiłam torebkę no i pani prosi mnie o dowód do tej podałam ale ona jakoś tak zerkała na moja torebke ale ja nic tam dalej z nią gadam a ona sie lekko uśmiecha ale co mi tam ja dalej gadam, oddała mi dowód ja chce go schować a tu patrze majtki wystają mi z torebki które w razie czego wziełam ze sobą bo nocowałam u siostry a ich nie wyjełam!!!matko ja tak zawsze mam zawsze!!

a ostatnio jak chciałam wypłacić pieniadze z bankomatu to wpychałam dowód i dziwiłam sie czemu mi nie chce bankomat karty przyjąć!!! a tyle ludzi za mną było i niektórzy to widzieli matko aż mi chłopak jeden powiedział ze to dowód ale jakim cudem ja nie zauważyłam różnicy matko można paść!!!

Gość yyyy wtf
hhahaha sikam ze smiechu dawaj coś jeszcze ja tez mam dużo wpadek ale jakos nie moge sobie teraz zadnej przypomniec :(

miał ktoś jeszcze jakieś wpadki? bo mam nadzieję ze nie jestem w tym osamotniona!!!

a dziś tak wjechałam na parking jakoś tak szybko nie wiem czemu, że wystraszyłam babcię która szła az podskoczyła i na mnie pod nosem coś gadała hihihhi

albo w sklepie dałam za mało pieniędzy i czekałam az mi pani reszte wyda, a pani mówi ze to ja muszę jej dać a nie ona mi

taka sobie sama ....no fartem bo chciała przez ten parkin przejść sobie z zakupami a jak wjechałam to tak podskoczyła jakby 20 lat miała

Gość jak mialam 16 lat
na karate to cwiczylam z takim panem kolo 50 i ten pan mial spodnie chyba dresowe, no i jak wyprowadzilam cios a on sie uchylil, to mu trafilam w rozporek (do srodka) :D nie byl zapiety - moze taki kroj :P

ja pamietam raz sie mi zdarzylo ...bylam na zakupach i rachunek wynosil20 zl ,dalam 50 a ekspedientka wydala mi z ze 100 wzielam kase i w nogi...ale sumienie mnie dopadlo i wracam do niej i mowie ze zle mi pani wydala,a ona z kopara na mnie ,nawet nie pozwolila mi wytlumaczyc co i jak...to ja na piecie i w nogi:P

a dziś to masakra przez cały dzień, fryzjerka mi zrobiła odrosty na marchewkę a reszte mam blond wyglądam mniam mniam, "pięknie to sie komponuje"tak twierdziła , wyłam pół dnia ale w sobote ide do sprawdzonej ufff

mnie tez kiedys tak zalatwila...ja nosze blond ciemny,a ona zrobila ze mnie sloneczko zolciotkie ...jednym slowem sloneczny blad:Oa za tydzien po fakcie mialam byc druhna:Onormalnie prawie ja rozszarpalam

a ja mam bardzo jasny blond a odrosty ruda marchewa ja pierdziele co za dzień

no ale dzięki siotrze fryzjerka oddała mi wiekszość kasy za to co mi na łbie zrobiła, tylko za farbę wzieła, a na początku powiedziała ze za to ze nie wyszło to ona tylko sobie życzy 80 zł!!!!ale siostra była bystrzejsza i jej powiedziała co myśli o tym co mi zrobiła!!!

Gość prądopobierak
ja mam ciągłe wpadki w tramwajach, bo nie siadam tylko stoję :D kiedyś kanar mi bilet sprawdzał, z torby wypadła mi jakaś kartka, a że obcasy miałam to w trosce o równowagę kucnęłam, a nie się schyliłam i mi tramwaj zahamował, a ja głową walnęłam prosto w krocze kanara :o tak sobie teraz myślę, że ludzie, którzy patrzyli z przodu na plecy faceta i mnie kucającą to musieli mieć niezły widok :P a dzisiaj trzy razy tego samego faceta za klatę złapałam, bo tak mnie nosiło po tym tramwaju. wstyd mi aż do teraz, bo on przystojny, więc wyglądałam jakbym napalona była, a on tak na mnie z politowaniem zezował, w końcu się chyba wkurwił, bo się odwrócił plecami, haha :D

Gość prądopobierak
tam gdzie ja, tam zawsze można spodziewać się wtopy. w sumie kiedyś je przeżywałam jak żyd okupację, ale teraz to już mnie raczej te tramwaje bawią. że już nie wspomnę, że kiedyś jeden bilet kasowałam z piętnaście razy i się jeszcze darłam, że kasownik pipczy i się świeci na czerwono, nawet już mi łzy prawie leciały z nerwów, w końcu mi jakaś babka podsunęła pomysł, że ten bilet się skasował wcześniej. miała rację niestety :P także jak ktoś jeździ trójkami, dziewiątkami i dwudziestkami szóstkami po warszawie i widzi kompletną idiotkę to znaczy, że to ja :D