Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chuda

jakim cudem to mozliwe?

Polecane posty

Gość nie chuda

nosze rozmiar 34 a waze az 50 kilo przy 160wzrostu.wydaje mi sie ze to duzo jak na taki rozmiar.jak myslicie?

Ja waże 56 przy wzroście 170 i nosze rozmiar 38.. Nie wiem co o Tym myśleć jeśli chodzi o Twój rozmiar to dość dziwne ..

Gość nie chuda
no wlasnie kompletnie tego nie rozumiem,malo tego noszac taki rozmiar i tak mam sie za gruba przez ta wage:O

Gość lucylou
To wcale nie jest dziwne. Ja mam 168cm, ważę 52kg (do niedawna 50) i też noszę rozmiar 34. W 36 wyglądam jak w worku.

Gość a ja mam 160 wzrostu
Waze 53 kg i tez nosze rozmiar 34 ;) Kwestia budowy, nie wagi!!

Gość nie chuda
ale ja nie mam szczuplej budowy bo od dziecka bylam gruba. ja popadam w depresje ze wzgledu na wage,a z drugiej strony do jakiego rozmiaru mam sie odchudzic zeby siebie zaakceptowac.

Gość wam się chce nad takimi rzecza
masz może rozbudowane mięśnie? one są cięższe. tak samo kości - niektórzy maja drobne kosteczki, inni takie niczego sobie, od tego tez jest zalezne

Gość patrz na wymiary nie na wagę
>ale ja nie mam szczuplej budowy bo od dziecka bylam gruba. Nosząc rozmiar 34 MASZ szczułą budowę. Waga nic nie znaczy, wazne są wymiary. Byc moze masz budowe grubokościstą. Ja jestem 2 cm niższa od ciebie a najlepiej wygladam w okolicach 55 kg. Z wagą 50 i poniżej wygladalam jak anemik.

Gość nie chuda
z rozmiarem nie jest mi zle tylko wlasnie z waga.umiesniona moze i jestem bo cwicze codziennie 2-2,5h.pomimo tych cwiczen nie chudne wagowo wcale.

Gość yottjaa
ja waże 58, mam 176 cm i też noszę 34

Gość hhhhhhhhh
ja mam 165, wże 50 kg, góra to 34, dół - 36

Gość nie chuda
no jestes szczupla do swojego wzrostu, a z mojego wynika jakbym byla srednia a rozmiar taki.dobija mnie to ze pomimo tego rozmiaru mysle o odchudzaniu bo waga mnie spychicznie wykancza.przez wage czuje sie pulchna i taka sie widze.

Gość dziwne bardzo dziwne
ja mam 50 kg przy 173 cm wzrostu i mam 34 rozmiar(jestem nad wyraz chuda).Nie wiem jak u Ciebie to mozliwe.Ale wiem jedno-wygladam na 45 kg,wiec moze waga niewiele ma do gadania...

ojeje;( Szkoda mi Ciebie.Ja mogę żreć ile wlecie,smalec,chipsy,słodycze a i tak czesto chudne:( Pewnie mam jakas chorobę zolądka;(

Gość nie chuda
ja nawet nie wiem na ile wygladam,widze sie gruba bo wiem ile widze na wadze,wydaje mi sie ze mam na czole wypisane ze waze az 50 kg przy swoim karlim wzroscie i mam dola.caly czas mysle jak ta wage zrzucic.

Ale po co się tak katować?Bedziesz po slubie,bedziesz miala takie stresy,ze schudniesz jak ja :) Nie wymyslaj sobie problemow;)

Gość nie chuda
ja stres zajadam akurat wiec raczej nie chudne. nie chodzi o to ze sobie wymyslam problem tylko naprawde zle sie czuje widzac ta cholerna waga przez to uwazam ze jestem gruba a wg rozmiaru chyba nie wychodzi na to.zaczynam popadac chyba w paranoje.