Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zigzaczka

SAGA ZMIERZCH!!

Polecane posty

Gość zigzaczka

Witajcie dziewczyny!! Oglądałyście moze "Zmierzch" albo "Ksiezyc w nowiu"?? albo czytalyscie ksiazke? Slyszalam ze to jest seria dla nastolatek, ale mimo ze ja dawno temu mialam nascie lat jestem nim zachwycona:) poprostu nie moglam sie oderwac od ksiazki albo od ogladania filmu, wy tez tak mialyscie?? pozdrawiam p.s. i jeszcze ten Pattison hmmm:)

Gość Kaaasia504
Ja czytałam 3 pierwsze części książki i oglądałam zmierzch i księżyc w nowiu. Od książki to czasami oderwać się nie mogłam. Świetnie napisana;)

Gość zigzaczka
popieram:) ksiazki sa o wiele lepsze od filmu, czasami zalowalam ze nie widzialam sceny o ktorej czytalam w ksiazce;/ a ktora czesc Ci sie najbardziej podobala?

Gość Kaaasia504
Hmmm... każda;) Ale chyba najlepsza jest trzecia część;) Mi sie tam podobają. A co do Ciebie tam wyżej. Nie jestem durną nastolatką, także nie obrażaj innych. Mówisz tak o innych czyli sama nią jesteś;/

Gość Kaaasia504
Wiesz co, o gustach się nie dyskutuje. To Ci sie nie podoba, to po co się wypowiadasz????:/

Gość wiolciaz21
Hej tam! .... mi również daleko już do nastolatki a sagę zmierzch "połknęłam" wręcz błyskawicznie, choć po trylogii Stiega Larsona ( mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet/ dziewczyna, która igrała z ogniem/ zamek z piasku, który runął) myślałam, że długo nie wpadnie mi do rąk coś równie interesującego. Uważam, że właśnie osoby dojrzalsze wyłapią to głębsze dno, tzn problem trudnej miłości tak właściwie niemożliwej do zrealizowania ( samo życie) a emocje bohaterów są przedstawione rewelacyjnie!...polecam przeczytanie zmierzchu oczami Edwarda (patrz internet).........A film ?....Moim ulubieńcem jest Jacob - szczególnie w trzeciej części ( zobacz- zwiastun zaćmienia ) - hmmmm. Buziaki

Gość wiolciaz21
....podobno " Martwy aż do zmierzchu" Charlaine Harris jest też super. Zobaczymy.

Gość zigzaczka
Dzięki Kobietki za wpisy:) pomijajac jedna ignorantke;p i popieram wpis Wiolciaz21- zaraz zapuka mi 30stka ale naprawde ta ksiazka mnie pochlonela. I moze rzeczywiscie osoba starsza z jakims doswiadczeniem odbierze lepiej przesłanie i głębie tej ksiazki. I oby do lipca kiedy bedzie Zaćmienie:) ale do 4cz niestety trzeba bedzie sie uzbroic w cierpliwosc, a kisazka rewelacyjna:)