Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKOLOPOLOLO

dziewczyny doradzcie w co sie ubrac na poprawiny?

Polecane posty

Gość OKOLOPOLOLO

dziewczyny pomozcie mi cos wybrac z allegro na poprawiny (swoje)

Proponuje byś na początek wkleila kilka linkow z sukienkami które są w Twoim stylu:) napisz również kiedy bierzesz Ślub:) jest napewno dużo dziewczyn, które chętnie pomogą radą:-)

Gość OKOLOPOLOLO
no kurcze moze sprecyzuje tak najlepiej do kolon i ni czarna, z jakimis falbankami lub cos w tym stylu

najlepiej jakas w jasnych kolorach jakies pastele, biel albo ecru - jakas do kolan sukienke koktajlowa

Sukiena nr 1: Szczerze to osobiście nie polecam Ci sukienki nr 1, sama kupiłam taką na Allegro (chyba nawet ten sam sprzedawca?) to powiem Ci, że zdjęcie a rzeczywistość to dwie różne rzeczy, jak dostałam przesyłkę to parsknęłam śmiechem, to wyglądało jak halka, dopiero po porawkach krawieckich przypominało sukienkę. Sukienka nr 2 od 222222: Mi się bardzo podoba, mozna by dodać na dole obszycie z jakieś koronki. Sukienka nr 3: Może być. Sukienka nr 4: Nie podoba mi się. Sukienka nr 5: Jeśli na poprawiny dla Ciebie jako gościa to ok, jeśli dla Ciebie jako Panny Młodej to wydaję mi się, że nie pasuje, ale sukienka sama w sobie fajna.

Gość Inna forma wesela
Jako panna młoda powinnas się wyróżniać. Teraz każdy chodzi w sukienkach koktajlowych (długość w kolano) a według mnie panna młoda powinna założyć długa elegancka sukienke. W końcu to jej dzień. Ja wybrałam sobie długa sukienke z satyny i szyfonu w szmaragdowym kolorze. Może tylko mnie to bawi, ale w dniu ślubu Młode mają przebogate suknie wygląd dopracowany w każdej kwestii a na drugi dzień zakładają zwykła sukienczyne w której poszłaby na wesele kuzynki. Bądźcie konsekwentne wyróżniajcie się wśród gości i na poprawinach! Ale to tylko moje zdanie