Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka z marsa

czy wypada wziąć przyjaciół za chrzestnych?

Polecane posty

Gość babka z marsa

bo pozostali tylko przyjaciele i kuzynostwo, a rodzeństwo już zostało wykorzystane w twej roli.

Gość cmksm
a dlaczego nie mój maż jest chrzestnym u córki swojego kolegi.

a dlaczego nie?? do mojego syna chrzestną jest moja przyjaciółka

Gość edfsdffffffffffffff
lepiej nie,bo w zyciu roznie bywa, potem na komunie bedziesz ich szukac po swiecie

pewnie, że wypada! z własnego doświadczenia wiem, że czasem na przyjaciół można bardziej liczyć niż na rodzine!

Gość bubububu
takie gadanie, ze rodzine lepiej, bo zawse beda z rodzina to sie czasem najlepiej na zdjeciach wychodzi

jestem chrzestna syna mojej kolezanki,ale niestety kontakt sie juz dawno urwal,ona wyjechala ja rowniez nawet nie wiem gdzie tego chrzesniaka szukac,wiec to chyba zalezy w jak bliskich stosunkach jestescie, jesli sa to przyjaciele na tzw.dobre i zle to oczywiscie ze wypada poprosic na chrzestnych,ale jesli nie to nie radzilabym tego robic.

Ja uważam, że wypada, ale przyjaciół a nie znajomych, bo z rodziną w moim przypadku wychodzi się tylko dobrze na zdjęciach.

Gość wicherka
wole przyjaciolke na chrzestna mojego syna niz siostre meza, przynajmniej wiem ze bedzie sie cieszyc,a nie traktwac mojego synka jak przykry obowiazek, czyli obowiazkowe prezenty na rozne okazje,ona jest materialistka dla chrzestna = przymusowe prezenty a przeciez nie o pieniadze tu chodzi!!!

Gość a o co
:O

Oczywiście że TAK. Dla mnie przy wyborze chrzestnych nie jest ważny stopień pokrewieństwa! Dla mnie liczy się zupełnie co innego :) - czy mogę tym osobom ufać,czy mogę na nich polegać...po prostu jakimi są ludźmi.

Gość samosiaalka
wicherka,mam identyczne zdanie i identyczną sytuacje,jeszcze w ciąży byłam,a siostra męża powiedziała,że będzie musiała jeden prezent więcej kupować na święta z taką miną,jakby jej ktoś umarł.Jestem ciekawa,cz faktycznie ...moge się założyć że nawet nie zajrzy w wielkanoc do bratanicy,co tu dużo mówić,mała ma 2 miesiące,a ona nawet nie przyszła jej zobaczyć,dlatego chrzestnymi będą moi najbliżsi przyjaciele