Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady excelency

przez sen?

Polecane posty

Gość lady excelency

Kochani, a szczegolnie mezczyzni powiedzcie mi co jest w seksie uprawainym przez sen, tzn. moj chlopak lubi sie ze mna kochac jak juz zasne... ja nie mam nic przeciwko ale czasem sie zdenerwuje bo jak ktorys dzien z rzedu budzi mnie to jestem zla jak osa.... i zadnej radosci nawet ze stosunku nie mam

Gość lady excelency
????? pomocyyy

Gość lady excelency
odpowie ktos? ?? prosze!!

Może nalezałoby zastanowić się nad tym co znaczy "sex uprawiany przez sen" ? Myślę , że mylisz pojęcia .

Gość lady excelency
ale wszyscy wiedza o co chodzi, to jakbys to okreslil?a

hmm, może wtedy jesteś bardziej pociągająca? albo lubi jak jest już tak perfidnie cicho i Ty juz jesteś na "pół żywa" może warto porozmawiać na ten temat z chlopakiem..

a ja lubię gdy chłopak mnie tak budzi :)) podobno budze się dośc puźno, i podobno moje mięśnie kegla pracują jak szalone, podobno mruczę i dlatego chłopak lubio mnie dopaśc w trakcie snu :)) nie mam nic przciwko, bo jak sie budzę, to tuli mnie, sprawia że odpływam, i zasypiam sobie w błogim nastroju, a on czasem przez pare godzin mnie obejmuje, tuli, głaszcze, i jest niesamowicie czuły, czasem budzę się w środku nocy i sobie uzmysawiam że wciąz mnie przytula i głaszcze wydaje mi się że panowie dopadają nas w nocy bo już chwile się prześpią i są zregenerowani