Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trza

facet spod znaku bliźniąt

Polecane posty

Gość trza

....czy można mu wierzyć???

Gość trza
ja słyszałam, że nie są to za bardzo wierni swojej partnerce faceci :(

mam takiego w domu jest troskliwy opiekuńczy wspaniały ojciec i towarzysz lubi się smiac i nie kłamie ;)

Gość trza
abraja - ja Ci bardzo zazdroszcze, ja co do swojego bliźniaka mam pewne wątpliwosci :(

facet z takiego znaku skaplikowany bardzo i ma dwa oblicza

cóż może zbyt malo blizniakow mezczyn poznalam w moim zyciu, ale po spotkaniu 2 z nich stwierdzam że byli co najmniej dziwni, nigdy nie wie czego chce, chwiejny niezdecydowany, nieprzewidywalny, tak jakby w 1 ciele były 2 osobowości ta zła i dobra co często widać, nie mam pozytywnych wspomnień

Gość trza
mam takie same wrażenie i w ogóle mi się to nie podoba. Problem jest w tym, że jeszcze go kocham, ale tego braku pewności i stabilizacji nie jestem w stanie zaakceptować :(

Gość hghg
można :) mój tata jest spod tego znaku :D

z tymi dwiema osobowościami to prawda, jestem bliźniakiem, choć kobietą :))

Spotkalam kilka facetow-blizniakow w swoim zyciu i jeden byl taki,jak pisze abraja,a drugi-dokladny opis z postu Ariane.Ocenianie ludzi przez pryzmat znaku zodiaku raczej nie ma sensu...

Święta prawda.. Ja mam meżczyznę spod tego znaku i zdecydowanie uważam ze ma rozdwojenie jaźni. Bardzo skomplikowany mężczyzna.. A co do wierności, to juz kwestia wychowania i takich tam, napewno znaki nie maja nic z tym wspólnego.

Gość trza
trochę mnie to uspakaja, u mnie też tak jest, że znam parę "bliźniąt" ale kobiet i tu powiem zdecydowanie - relacje idealne . Może to faktycznie wypływa z tego, że faceci są z Marsa :D

mój tata bliźniak, mój narzeczony bliźniak :D skomplikowani panowie, to fakt. A wierność to kwestia wychowania..

Gość trza
...wychowania lub głupich nawyków - przynajmniej tak pocieszył mnie wczoraj kolega :P

jego partnerka zawsze mu wierzy :-D a tak naprawde niezły czaruć i bajerant na inne fajne laski

Gość trza
dobra, to w sumie w dupie to wszystko mam i szykuje się na odejście!!! Tylko się zastanawiam, czy takie cichutkie, czy z wielkim PIEDUL!!!!! Mam ochotę na to drugie :P

Gość prawdziwy bliźniak
oczywiście, że kobiety spod ciemnej gwiazdy nie mają szans a szczególnie te nadęte i te próżne. Bliźniak jakiś czas może ci kadzić lecz później cię z tego rozliczy a to świadczy o podwójnej tolerancji. Słowem bliźniaka nie oszukasz i nie owiniesz wokół palca. uwaga !!! nie daj Boże gdybyś chciała za niego wyjść z wyrachowania, zastosowana przez niego pokuta na ziemi zapewni ci wieczne zbawienie po śmierci. A może zaryzykuj jeśli masz zbyt wiele grzechów, to przy tej okazji dwa w jednym?????